+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Flexibel werken als callcenter medewerker in Maastricht Maastricht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YoungCapital

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
YoungCapital

Gevraagd

  • 28 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 14 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als callcenter medewerker in Maastricht help je bestaande klanten van Vodafone Ziggo. Je geeft advies en zorgt dat ze tevreden zijn met hun abonnement. Je werkt in een team waar je veel kunt leren en jezelf kunt ontwikkelen. Het is een nieuwe vestiging met een fijne sfeer. Je kunt zelf kiezen wanneer je werkt, wat handig is als je andere dingen hebt. Ook krijg je een training om beter te worden in je werk. Plus, je verdient een goed uurloon en krijgt reiskostenvergoeding. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Weet jij hoe je een klant advies moet geven en werk je lekker op targets? Kom dan werken als callcenter medewerker in Maastricht.

Wat ga je doen?

Ben jij expert in het geven van advies?
Als flexibel callcenter medewerker in Maastricht kun jij op juiste manier advies geven aan bestaande klanten van Vodafone Ziggo.  Met jouw vriendelijke en uitnodigende aanpak, stel je belangrijke vragen zoals 'hoe bevalt uw abonnement?' en 'is alles nog naar wens?'. Je luistert aandachtig naar de klant en zorgt uiteindelijk dat de klant tevreden is. Door jouw enthousiaste benadering zorg je ervoor dat elke VodafoneZiggo-klant thuis het beste abonnement heeft.

Waar ga jij adviseren?
Bij een bedrijf waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat en jij de kans krijgt om jezelf helemaal te ontwikkelen als expert in klantcontact. Jij kunt bijdragen aan de groei van de vestiging in Maastricht, die nog niet zo lang geleden is opgericht. Hoe geweldig is dat? Bovendien heerst er een gezellige en informele werksfeer, waardoor je je snel thuis zult voelen en elke dag met plezier naar je werk gaat.

Wanneer kan je beginnen?
Bij deze parttime callcenter functie heb je de flexibiliteit om je eigen rooster te bepalen. De werkuren zijn verdeeld over maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Hoe fijn is dat? Wanneer je begint, krijg je een betaalde training van twee weken waarin je alles leert over VodafoneZiggo en de beste gesprekstechnieken. Deze training wordt gegeven door echte professionals, waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen en naar een hoger niveau kunt tillen.


Wat wij bieden
  • Een bruto-uurloon van € 14,00 wanneer je 21+ bent;
  • Je ontvangt reiskostenvergoeding;
  • Je kan aangeven wanneer jij beschikbaar bent;
  • Je krijgt de kans om jezelf helemaal te ontwikkelen.
Wat wij vragen:
  • Minimaal mbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt ervaring in de sales en klantenservice;
  • Je bent minimaal 28 uur in de week beschikbaar.
Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Extra informatie

#indebuurt

StatusOpenOpleidingsniveaus Middelbare school, MBO, HBO, UniversiteitPlaatsMaastrichtWerkuren per week28 - 36DienstverbandenFulltime (startersfunctie), Parttime (overdag), Weekendwerk, Tijdelijke fulltime baanSalarisindicatie €14,00 per uur Verantwoordelijk voorJe bent verantwoordelijk voor het onderhouden van klantcontact.Gepubliceerd op19-04-2024
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in