+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maastricht.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider FttH Limburg Maastricht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Circet Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Wil je werken in een baan met veel verschillende taken en waar je veel zelfstandigheid krijgt? Hou je ervan om problemen op te lossen en met mensen te werken? Dan is deze functie als Werkvoorbereider FTTH iets voor jou. Je gaat aan de slag in de aanleg van glasvezelnetwerken. Bij ons krijg je veel vrije dagen, de kans om met korting te sporten en een auto van de zaak. Ook kun je via onze Circet Academy trainingen volgen om jezelf te ontwikkelen. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Word jij onze nieuwe Werkvoorbereider FTTH ?
  • Ben jij op zoek naar een baan met veel afwisseling en verantwoordelijkheid?
  • Ben je van nature nieuwsgierig, vind je het een uitdaging om problemen op te lossen en ben je goed in het contact met mensen?
  • Heb je geen werkvoorbereider ervaring, of ben je toe aan iets anders, en wil je een nieuw vakleren?

Dan hebben wij de baan voor jou!

Dit krijg je van ons

  • Een uitdagendeen afwisselendefunctie voor 40 uur per week
  • Heel veel vakantiedagen; 25 dagen + 13 ADV dagen dus 38 vrije dagen per jaar.
  • De mogelijkheid om met korting te sporten bij alle aangesloten sportclubs.
  • Een goede CAO (Metaal & Techniek) met bijhorend pensioen en indien van toepassing een jaarlijkse verhoging.
  • Mogelijkheid om je verder te ontwikkelen via onze Circet Academy: Via onze ‘Circet Academy’ ga je diverse trainingen volgen.
  • Een auto van de zaak.

Dit ga je doen

In de rol van Werkvoorbereider Ftthwerk je samen met diverse collega’s aan de aanleg van glasvezelnetwerken in Limburg. Zo help je mee aan supersnel internet voor de eindgebruikers van onze klant.

  • Je bent een onderdeel van een projectteam dat bestaat uit de projectleider, uitvoerder en, afhankelijk van het project, een werkvoorbereider voor hoogbouw. Je werkt op een van onze projecten in Limburg.
  • Je zorgt oa voor de technische en administratieve voorbereiding van het aanleggen van glasvezelnetwerken, werk je aan vergunningsaanvragen,plan je met onderaannemers stel je personeelsplanningen op en maak je werkplanningen.
  • Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor onderaannemers, collega’s, klanten en leveranciers.
  • Jouw ultieme doel als Werkvoorbereider is een project waarin alles op ‘rolletjes’ verloopt en volgens plan wordt uitgevoerd!

Dit ben jij

Je bent in het bezit van eenMBO 4 diploma bij voorkeur in een technische richting.Je kan goedplannen en organiseren.Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werkt accuraat.Je bentleergierig en toont initiatief.

Wie is Circet?

Facetimen met je familie, razendsnel internetten, je elektrische auto opladen, een avondje Netflix: allemaal mogelijk dankzij ons werk. Wat we precies doen? We leggen supersnelle glasvezelnetwerken aan, zetten het mobiele netwerk om naar 5G, installeren digitale meters en laadpalen, upgraden het elektriciteitsnet ... Bouwen aan de vitale infrastructuur van de toekomst, noemen wij dat.

Daarbij kunnen we jou goed gebruiken. Ambitie en enthousiasme zijn voor ons het belangrijkste, in onze Circet Academy leiden we je verder op. En weet: bij ons zit je goed. We zijn wereldwijd een van de snelst groeiende organisaties in ons vakgebied. Dat komt omdat we expert zijn in wat we doen, maar vooral omdat we er samen helemaal voor gaan.

Solliciteren?

Enthousiast geworden na het lezen van deze uitdaging? Solliciteer via de solliciteer button. Heb je toch nog vragen? Geen probleem; bel, Whatsapp of mail met onze recruiter Robin Aeissing 06-46831976 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Voldoe je nog niet aan alle functie-eisen? Niet getreurd! Wij geven medewerkers graag begeleiding en vrijheid om te leren. Enthousiasme voor ons bedrijf, de functie en de telecombranche vinden we belangrijker.

*The Dutch language is mandatory for this job.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in