+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Manderveen.
Laad meer vacatures

Schilder Manderveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Als schilder ben jij dagelijks bezig met het onderhoud en opknappen van diverse projecten. Bij Faber hebben wij de meest diverse projecten voor schilders: van het hogere particuliere werk tot aan het monumentale werk en nieuwbouw projecten en dit allemaal in de provincie Twente/Overijssel. Wij kijken graag met jou naar de projecten van onze opdrachtgevers om vervolgens in een persoonlijk gesprek samen te kijken naar wat het beste aansluit bij jouw behoeftes als schilder. Faber helpt graag om jouw wensen als schilder in de praktijk te realiseren en kijken graag samen met jou naar wat het beste bij jouw situatie past. Lees daarom snel verder naar wat Faber voor jou kan betekenen!


Ben jij het?

Dan ben jij de schilder die op zoek is naar een nieuwe uitdaging of je bent nieuwsgierig naar de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden. En daarom komen we graag met jou in contact! Wij willen dat je als schilder goed op je plek zit en dat wij een verlengstukstuk zijn om jouw wensen in de dagelijkse praktijk te realiseren. Soms werk je in teamverband, maar het is ook mogelijk alleen te werken. Het is een pré dat je ervaring hebt in het schildersvak en uiteraard zoeken wij naar schilders die gemotiveerd zijn om van elke werkdag een productieve dag te maken.


Wat wij bieden
  • Een salaris conform Schilders cao. Tussen € 2.600,00 -€ 3.500,00 bruto per maand afhankelijk van je ervaring als schilder;
  • Keuze in Pensioen: Stipp of BPF Schilders;
  • Trainingsprogramma's: VCA, houtrotcursus, hoogwerker cursus etc.
  • Keuze uit salaris per week of per periode;
  • Leuke zomer BBQ, Kerstborrel, geschenken en persoonlijk contact;
  • Deelname aan het Faber spaarprogramma. Hierbij kun je sparen voor leuke uitjes, cadeaus of gereedschap. Je bouwt al punten op bij ieder gewerkt uur!
Waar jij werkt

De werkzaamheden voeren zij uit in zowel nieuwbouw- als onderhoudssituaties. Deze worden uitgevoerd in opdracht van particulieren, bedrijven, instellingen, woningbouwcorporaties en andere vastgoedbeheerders. Voor hen staat daarbij voorop dat hun opdrachtgevers te allen tijde tevreden moeten zijn over het eindresultaat. Diversiteit en continuïteit hebben bij een tal van opdrachtgevers een betrouwbare reputatie opgeleverd, die ze graag hoog willen houden.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in