+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Meppel.
Laad meer vacatures

Medewerker wapening Meppel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 37 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 16,49 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze functie werk je op de wapeningsafdeling. Je taak is het zorgvuldig plaatsen van transportijzers in cellenbetonproducten met een speciale machine. Dit gebeurt helemaal automatisch. Je moet heel precies werken. Ook houd je de afdeling schoon en help je met andere taken. Je werkt vooral alleen. Je start snel en kunt lang blijven. Je krijgt een goed salaris en reiskostenvergoeding. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Als medewerker op de wapeningsafdeling van de productie draag je de verantwoordelijkheid voor het nauwgezette proces van het plaatsen van transportijzers in cellenbetonproducten met behulp van een strek-knip machine. Dit proces verloopt volledig geautomatiseerd en vereist een hoge mate van precisie. Je zorgt ervoor dat de transportijzers op de juiste manier worden opgehangen in frames voordat ze worden gevolgd door wapening. Het is jouw taak om snel en juist te reageren en in te grijpen bij eventuele onregelmatigheden of storingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van de wapeningsafdeling en voer je eventuele aanvullende taken uit.💪🏼 Bij deze functie is het van belang dat je het niet erg vindt om alleen te werken. Doordat het om een controlerende en plaatsgebonden functie gaat, zal je voornamelijk alleen te werken gaan. Je kunt op zeer korte termijn starten als medewerker wapening en je kan voor een langere periode bij het bedrijf aan de slag. Mocht het van beide kanten bevallen🤗 Klaar om de wereld van het wapeningswerk te betreden? Solliciteer dan vandaag nog! Zodra we je sollicitatie binnen hebben, zullen we contact met je opnemen om een gesprek in te plannen🚀

Wij bieden:

⏰Werken in een 3 ploegensysteem;
📅Een functie voor 37,5 uur per week;
💰Bruto uurloon van €16,49 exclusief toeslagen;
🚗Reiskostenvergoeding (conform cao Kalkzandsteen- en Cellenbeton).

Wij vragen:

🦺Je zet tijdens je werk veiligheid op één;
🎓 Je hebt een VCA- certificaat/VVI diploma (of bereidheid dit op korte termijn te behalen);
💪🏼Je neemt verantwoordelijkheid, bent prettig in de omgang en werkt secuur;
💗Je kunt zowel in een team als zelfstandig werken.

Waar ga je werken:

Het bedrijf biedt totaaloplossingen voor de woning- en utiliteitsbouw. æTotaalÆ daar het complete bouwwerk, of het nu om een woon- of kantoorgebouw gaat, volledig, zonder skelet, in cellenbeton wordt opgetrokken. Onze opdrachtgever is een onderneming die zich onderscheidt in de bouwwereld als dé specialist in het bouwen met kalkzandsteen, cellenbeton en het isoleren met minerale isolatieplaten, zowel in de woning- als in de utiliteitsbouw. Met het oog daarop voert onze opdrachtgever de A-merken Silka kalkzandsteen, Ytong en Hebel cellenbeton en Multipor minerale isolatieplaten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in