+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Middelburg.

Logistiek Medewerker Middelburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 2.800 p/m

Vacature in het kort

Op zoek naar een baan in de logistiek? Er zijn veel kansen voor ervaren logistiek medewerkers in de regio. Je kunt verschillende taken doen, zoals orderpicken en heftruck rijden. Er is een mogelijkheid voor een open sollicitatie, zodat we samen de juiste baan voor jou kunnen vinden. Je kunt rekenen op een goed salaris, opleidingsmogelijkheden, en kans op een vast contract. Er zijn opties voor dag- of ploegendienst. Dit is jouw kans om te groeien in een mkb-bedrijf! Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Op zoek naar een baan in de logistiek? In de regio Middelburg hebben we veel vacatures voor ervaren logistiek medewerkers zoals jij! Van orderpicken tot inpakken en het rijden op een heftruck, er zijn genoeg mogelijkheden! Als je geïnteresseerd bent kun je een open sollicitatie op deze vacature doen zodat we samen op zoek kunnen gaan naar jouw volgende baan! Wil je meer weten? Lees dan verder! 🚀

Wat bieden wij jou
  • Een goed maandsalaris van € 2600 tot € 2800
  • Verschillende opleidingsmogelijkheden
  • Een fulltime baan bij een mkb-bedrijf
  • Dagdienst of ploegendienst, alles is bespreekbaar!
  • Volop doorgroeimogelijkheden
  • Kans op een vast contract
Wie ben jij

Als logistiek medewerker begrijp je de logistieke wereld als geen ander. Je geniet van de afwisseling in je werk en staat altijd klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan! Verder is het belangrijk:

  • Dat je vloeiend Nederlands spreekt
  • Heb je eigen vervoer of woon je in de directe regio (met openbaar vervoer zijn niet alle werkgevers te bereiken
Wat ga je doen

We gaan op zoek naar een baan die aansluit bij jouw voorkeuren. Of je nu graag orders pickt of liever op de heftruck zit, we hebben verschillende mogelijkheden beschikbaar. Vertel ons waar jouw interesses liggen en we vinden samen een geschikte baan voor jou! In de regio zijn er verschillende kansen als logistiek medewerker. Veel mkb-bedrijven zoeken logistiek medewerkers die enthousiast zijn en willen werken. Daarbij heb jij ook nog kans op een vast contract! Dat klinkt toch top! #altijdeenbaan

Waar ga je werken

Goed om te weten: wanneer je solliciteert op deze vacature, geef je aan dat je interesse hebt in een baan die overeenkomsten heeft met de tekst van de vacature. Een van onze collega's neemt contact met je op om te kijken welke baan het beste bij jou past! Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de tekst van de vacature.

Sollicitatie

Dus wil jij hulp met het vinden van jouw nieuwe baan? En wil jij aan de slag als logistiek medewerker? Solliciteer dan direct op deze vacature. Wanneer ik je sollicitatie heb ontvangen, zal ik binnen één werkdag contact met je opnemen. Dan zullen we alles met elkaar doornemen. Heb je toch nog vragen? Twijfel niet om ze te stellen, ik help je graag verder!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in