+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Goes.
Laad meer vacatures

Logistiek Medewerker Goes

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 2.800 p/m

Vacature in het kort

Zoek je een baan in de logistiek waar je kunt groeien? We zoeken iemand die van afwisseling houdt: orderpicken, inpakken, en misschien zelfs heftruck rijden. Er zijn veel kansen om te leren en door te groeien. Je komt te werken in een klein bedrijf, waar je echt het verschil kunt maken. Of je nu liever overdag werkt of in ploegendienst, er is veel mogelijk. Plus, er is kans op een vast contract! Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Word jij de nieuwe logistieke medewerker in de regio Goes? Als je op zoek bent naar nieuwe uitdagingen zoals orderpicken, inpakken en het besturen van een heftruck dan zoeken we jou! Er zijn veel leuke opleidingsmogelijkheden en wie weet heb jij in de toekomst een vaste baan waar jij jezelf van top tot teen kunt ontwikkelen!
Ben jij nieuwsgierig geworden? Doe dan een open sollicitatie op deze vacature. Dan zoeken we samen naar jouw volgende baan als logistiek medewerker!

Wat bieden wij jou
  • Een fijn maandsalaris tussen de € 2600 en € 2800
  • Mogelijkheid op een vast contract bij het bedrijf
  • Dagdienst of ploegendienst, alles is bespreekbaar!
  • Een baan wat goed bij jou past bij een MKB bedrijf
  • Een baan waar volop doorgroeimogelijkheden zijn
  • Veel leuke opleidingsmogelijkheden
Wie ben jij

Als logistiek medewerker zie jij wel je toekomst in de logistiek. Je bent op zoek naar een afwisselende baan waar jij ervaring goed in kunt zetten. Verder is het belangrijk dat:

  • Je vloeiend Nederlands spreekt
  • Je eigen vervoer hebt. (Denk aan een auto) Eigen vervoer is essentieel, vaak lastig te bereiken met het OV
Wat ga je doen

Wij gaan op zoek naar de perfecte baan voor jou! Of je nu liever orders pickt of liever op een heftruck zit, voor jou wordt werken in de logistiek hoe dan ook een feestje! Er zijn veel verschillende mogelijkheden beschikbaar. Daarom gaan we op zoek naar een baan die past bij al jouw wensen! Er zijn genoeg mkb-bedrijven die een leuke logistiek medewerkers als jij zoeken! En het beste? Met een vast contract in het vooruitzicht! #altijdeenbaan

Waar ga je werken

Goed om te weten: wanneer je solliciteert op deze vacature, geef je aan dat je interesse hebt in een baan die overeenkomsten heeft met de tekst van de vacature. Een van onze collega's neemt contact met je op om te kijken welke baan het beste bij jou past! Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de tekst van de vacature.

Sollicitatie

Dus wil jij hulp met het vinden van jouw nieuwe baan? En wil jij aan de slag als logistiek medewerker? Solliciteer dan direct op deze vacature. Wanneer ik je sollicitatie heb ontvangen, zal ik binnen één werkdag contact met je opnemen. Dan zullen we alles met elkaar doornemen. Heb je toch nog vragen? Twijfel niet om ze te stellen, ik help je graag verder!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in