+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Terneuzen.

Logistiek medewerker rollentruck Terneuzen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van afwisseling en ben je een ervaren heftruckchauffeur? Bij ons ga je niet zomaar op een heftruck rijden, maar op een speciale rollen truck! Je werkt in een leuk team en krijgt een goed salaris, met extra geld voor werken in ploegendienst. We zorgen dat je veilig kunt werken door je op te leiden. Ook krijg je reiskostenvergoeding. Dit alles in een bedrijf dat geeft om de planeet. Klinkt goed? Kom ons team versterken en start een nieuwe uitdaging! Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Hey jij, heftruckchauffeur! Toe aan een nieuwe truck? Dan is heel de dag op de rollen truck rijden iets voor jou! Je gaat aan de slag in 5 ploegen. Én, je krijg ook nog eens een super mooi salaris dat kan oplopen tot €19,23 bruto per uur! Check snel wat deze baan jou nog meer kan bieden en ga aan de slag als logistiek medewerker!

Wat bieden wij jou
  • Startsalaris van €14,68 bruto per uur. (21+)
  • Verhoging naar €15,73 bruto per uur. (21+)
  • Ploegentoeslag van 31%!
  • Opleiding voor op de rollen truck.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Fulltime baan voor langere tijd.
Wie ben jij

Als logistiek medewerker is het belangrijk dat jij ervaring hebt als heftruckchauffeur. Daarnaast heb jij:

  • Een geldig heftruckcertificaat.
  • Eigen vervoer om naar Elopak te gaan.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.
Wat ga je doen

“Rolling, rolling, rolling”. Als heftruckchauffeur heb jij natuurlijk al de nodige ervaring opgedaan. Bij Elopak zal je daarom als logistiek medewerker direct opgeleid worden om op de rollen truck te gaan rijden. Samen met de rollen truck ga jij vrachtwagens laden en lossen. Dit kunnen rollen karton, aluminiumfolie of granulaat boxen zijn. Deze zul je vervolgens opslaan in het magazijn. Ook verzorg jij de distributie van producten van en naar het warehouse.
Houd jij van afwisseling? Mooi! Als je helemaal bent ingeleerd, ga je namelijk aan de slag in een 5 ploegensysteem. Dit betekent 2 dagen vroege dienst, daarna 2 dagen late dienst en daarna 2 dagen nachtdienst. Na dat harde werken ben je lekker 4 dagen lang vrij!

Waar ga je werken

Je gaat aan de slag als logistiek medewerker bij Elopak. Dit is een internationale leverancier van kartonnen verpakkingsoplossingen voor vloeibare levensmiddelen gevestigd in Terneuzen. Elopak geeft veel om het behoud van een gezonde, veilige en duurzame planeet. Hier ga jij aan de slag als heftruckchauffeur. Dit ga je natuurlijk niet alleen doen, maar samen met een leuk team! Werkplezier vinden wij namelijk erg belangrijk. Jij toch ook?

Sollicitatie

Ziet er goed hé? Dat vinden wij ook! Wil jij graag het team komen versterken als logistiek medewerker? Dan willen wij jou graag beter leren kennen! Heb je een vraag over deze vacature of wil je toch nog wat meer weten? Bel en app ons op 076-5211818 of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. dan!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in