+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hulst.
Laad meer vacatures

Vaste baan als logistiek medewerker Hulst

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 14 - € 17 p/u

Vacature in het kort

Bij ons vind je een nieuwe kans als logistiek medewerker. We hebben verschillende mogelijkheden in de regio. Het werk is veelzijdig en je kunt groeien in wat je doet. Als je in ploegendienst werkt, krijg je extra betaald. Ook kun je trainingen volgen om beter te worden in je werk. Dit alles bij een mkb-bedrijf. Klinkt dit goed? Reageer dan snel! Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een ervaren logistiek medewerker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij Tempo-Team hebben wij diverse mogelijkheden voor jou in de regio van Hulst! Hier wacht een wereld aan mogelijkheden voor jou als logistiek medewerker. Wij gaan graag op zoek naar de beste baan voor jou!
Solliciteer op deze functie en verdien tussen de € 14 en € 17 per uur als logistiek medewerker! Ik vertel je graag meer over onze vacatures!

Wat bieden wij jou
  • Een fijn salaris tussen € 14 en € 17 per uur.
  • Je krijgt een vaste baan bij een mkb-bedrijf
  • Je mag trainingen en opleidingen volgen
  • Als je in ploegendienst werkt, krijg je extra geld
  • Het werk is afwisselend en uitdagend
  • Je kunt doorgroeien in je werk
Wie ben jij

Door jouw ervaring in de logistiek, staan de bedrijven om jou te springen. Want door jouw ervaring kan jij lekker snel aan de slag. Wat wel belangrijk is:

  • Je spreekt vloeiend Nederlands
  • Je hebt een rijbewijs en eigen vervoer. Met het ov kan je niet bij het bedrijf komen.
Wat ga je doen

in de rol van logistiek medewerker ben jij enorm belangrijk voor het bedrijf. Want door jou werk, komen de orders op tijd binnen bij de mensen. Werken in de logistiek, kan natuurlijk van alles zijn. Orderpicken, inpakken, laden en lossen of lekker op de heftruck rijden. Jij zal vast en zeker wensen hebben voor een nieuwe baan. En deze wensen willen wij graag weten. Want wij gaan voor jou op zoek naar de best passende baan voor jou! Een soort van andersom solliciteren, dat is toch eens iets anders! Wil jij graag een vast contract? Wil je een certificaat halen of trainingen volgen? Dat kan allemaal via ons. Want hoe belangrijk is het, dat jij het naar je zin hebt op je werk!
#werkplezier #altijdeenbaan

Waar ga je werken

Goed om te weten: wanneer je solliciteert op deze vacature, geef je aan dat je interesse hebt in een baan die overeenkomsten heeft met de tekst van de vacature. Een van onze collega's neemt contact met je op om te kijken welke baan het beste bij jou past! Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de tekst van de vacature.

Sollicitatie

Ben jij dus als logistiek medewerker op zoek naar jouw vervolgstap? En wil jij graag hulp bij het vinden van een passende baan? Solliciteer dan direct! We nemen binnen een werkdag contact met je op om alles door te nemen. Heb je nog vragen? Dan kan je mij bereiken via de mail of je kunt me bellen. Spreek ik je snel?!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in