+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bergen op Zoom.
Laad meer vacatures

Vaste baan als logistiek medewerker Bergen op Zoom

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 2.800 p/m

Vacature in het kort

Zoek je een nieuw avontuur? Bij ons kun je aan de slag als logistiek medewerker! Je gaat leuke taken doen zoals orderpicken, inpakken en heftruck rijden. Het beste is dat dit een kans is voor een vaste baan! Je krijgt de mogelijkheid om te groeien door trainingen. Je werkt fulltime en kunt kiezen tussen dagdienst en ploegenwerk. Dit is je kans op een baan waar je echt blij van wordt. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Nieuw avontuur? Tempo-Team kan je helpen! Wat dacht je van een toffe baan als logistiek medewerker vol met nieuwe uitdagingen! Ga bijvoorbeeld aan de slag met orderpicken, inpakken en rijden op een heftruck! En het leukste van allemaal, dit kan jou vaste baan worden!
Duss,.. waar wacht je nog op? Doe vandaag nog een open sollicitatie en wie weet heb jij binnenkort een vaste baan bij een te gek mkb-bedrijf.

Wat bieden wij jou
  • Jouw maandsalaris wordt tussen € 2600 en € 2800!
  • Kans op een vaste baan bij een leuk mkb-bedrijf!
  • Genoeg toffe opleidingsmogelijkheden
  • Fulltime werkplezier als logistiek medewerker!
  • Dagdienst of ploegenwerk, het kan beide!
  • Kansen om trainingen en opleidingen te volgen
Wie ben jij

In de rol van logistiek medewerker voel jij je helemaal thuis. Door jouw ervaringen in de magazijnen weet jij je weg snel te vinden. Verder:

  • Spreek je vloeiend Nederlands
  • Heb je eigen vervoer om naar het bedrijf te komen. Sommige bedrijven zijn lastig bereikbaar met het OV
Wat ga je doen

Heftruck rijden, inpakken en orderpicken, in Bergen op Zoom kan en mag het allemaal! Er zijn voldoende leuke werkzaamheden zodat jij de hele dag met veel plezier op je werk zit! Om het nog leuker te maken en om de match tussen jou en je nieuwe baan perfect te krijgen, moeten we weten waar jouw interesses liggen. Zo heb jij een week vol werkplezier en zijn wij blij dat we jou hebben kunnen helpen. Klant blij, wij blij! Dus,.. kom jij binnenkort op gesprek om al je interesses te delen met ons! 🤗💬 Dan zoeken wij naar de perfecte baan als logistiek medewerker.

Waar ga je werken

Goed om te weten: wanneer je solliciteert op deze vacature, geef je aan dat je interesse hebt in een baan die overeenkomsten heeft met de tekst van de vacature. Een van onze collega's neemt contact met je op om te kijken welke baan het beste bij jou past! Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de tekst van de vacature.

Sollicitatie

Is het werken als logistiek medewerker echt iets voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature. Ik ga dan graag het gesprek met je aan over wat jij zoekt in een baan. En daarna? Daarna gaan wij voor jou op zoek naar dé baan voor jou! Heb je nog vragen? Dan mag je me uiteraard mailen of bellen. Spreek ik je snel?!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in