+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuwe-Tonge.
Laad meer vacatures

Customer service medewerker logistiek Nieuwe-Tonge

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

JUSTIN recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.700 p/m

Vacature in het kort

In deze functie werk je met een team dat zich inzet voor het transport van verse en diepgevroren producten. Je helpt klanten, lost problemen op en zorgt dat alles goed verloopt. Het bedrijf groeit snel en heeft internationale plannen. Je werkt op kantoor en soms vanuit huis. Er is een goede sfeer, met leuke activiteiten zoals een wekelijkse borrel en een jaarlijks feest. Ook kun je rekenen op een goed salaris en de mogelijkheid om deel te nemen aan een pensioenregeling. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Gestructureerd, klantgericht en stressbestendig! In deze woorden herken jij jezelf als de nieuwe customer servicemedewerker bij dit ambitieuze bedrijf. Als customer servicemedewerker treed jij op als contactpersoon voor de afdeling planning, transport en natuurlijk de klanten.


Over de functie

Jij start bij een bedrijf dat zich richt op transport van vers-en diepgevroren producten. Er zijn vele groei- en internationale ambities, die stap voor stap worden waargemaakt. Van oorsprong is dit Nederlandse bedrijf inmiddels te vinden in heel midden - en west Europa. Zo'n 360 medewerkers zetten zich dag en nacht in om de vracht op efficiënte wijze van A naar B te verplaatsen, deels van achter het stuur, maar ook vanuit kantoren waar letterlijk achter de schermen de actie plaats vindt. Hier worden de beste logistieke oplossingen bedacht die op de weg, in het warehouse en op andere momenten in het logistieke proces ingezet.

Als customer service medewerker ben bij het gehele proces betrokken. Van het verwerken van orders, de opvolging bij problemen, tot aan de facturatie en alles wat zich daartussen afspeelt. Jij gaat ervoor zorgen dat het orderproces voor iedereen duidelijk en inzichtelijk is en  maakt de laad- en leveringsafspraken. Hierin speelt klantvriendelijkheid een grote rol. Zie jij dat een order ergens blijft staan, dan informeer jij de klant. Gaat er iets mis met vervoersdocumenten, jij ziet dit en lost dit direct op. 

De belangrijkste werkzaamheden als Customer servicemedewerker:

  • Optreden als contactpersoon voor de afdeling planning en voor de klant. Jij houdt beiden op de hoogte van het gehele orderproces. Daarnaast los jij problemen op en zorgt ervoor dat vragen snel en op de juiste wijze worden afgehandeld. 
  • Zorgen voor levering- en laadafspraken met klanten. Jij regelt spoedleveringen en je zorgt voor de administratieve afhandeling.
  • Daarnaast zorg je ervoor dat de traceerbaarheid van orders volledig transparant is en beheer je masterdata voor de afdelingen waar jij mee in contact bent. 
Wat is jouw achtergrond en ervaring?

Omschrijf jij jezelf als communicatief sterk, denk jij altijd in oplossingen en ben jij een tikje commercieel? Dan is de rol van Customer service medewerker waar jij in past! Verder pas jij goed binnen het bedrijf wanneer je een nuchtere manier van communiceren hebt, de lijnen zijn kort en er heerst een goede informele sfeer.

  • Een professionele beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. 
  • IT- pakketten leer jij jezelf makkelijk aan. Specifieke ervaring is niet nodig, maar wél de wil om te leren!
  • Al eerder in een logistieke omgeving gewerkt? Dit is geen eis, maar het zou je wel helpen.

Heb je vragen of opmerkingen? Of klinkt dit als jouw volgende rol? Laat het ons snel weten of solliciteer via de site! Het eerste gesprek is met ons en daarna volgen er nog twee gesprekken bij het bedrijf zelf. 


Wat hebben wij jou te bieden?

Jouw werkplek is te vinden in de omgeving van Nieuwe Tonge. Woon jij in de omgeving van Rotterdam-Zuid of Dordrecht? Dan is het kantoor ook goed met de auto te bereiken. Zo zijn zaken als cultuur en human capital echt zaken waar in 2024 op wordt ingezet! Zo vindt er op het kantoor elke vrijdag een borrel plaats, wordt er vaak een pubzquiz georganiseerd en aan het einde van elk jaar vieren zij een groot feest! Verder kun jij rekenen op de volgende voorwaarden:

  • Een salarisindicatie tussen de €2750,-  €3700,- bruto per maand. Salaris wordt per vier weken overgemaakt. 
  • 24 vakantiedagen dagen en 3.5 adv dagen! 
  • Thuiswerken is bespreekbaar, maar al jouw collega’s gaan graag juist naar kantoor!
  • Parkeermogelijkheid voor de deur van het gloednieuwe kantoor!
  • Je kunt je aansluiten bij het beroepsgoederen pensioen. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in