+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Yerseke.

Customer service medewerker Yerseke

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 23 - 32 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Kom werken als Customer Service Medewerker in een familiebedrijf dat al generaties lang gespecialiseerd is in schaaldieren. Je wordt het eerste aanspreekpunt en houdt contact met klanten in het Nederlands, Frans en/of Duits. Je kunt zowel op kantoor als thuis werken. Ook is er een kans om in het weekend te helpen. Je zorgt voor goede service en begeleiding. Dit is een unieke kans om deel uit te maken van een team dat klaar staat om jou te verwelkomen. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij de servicegerichte Customer Service Medewerker die wij zoeken in Yerseke voor een parttime functie (23 - 32 uur) bij Timing uitzendbureau? Kom werken in een geweldige kantoorfunctie bij een familiebedrijf dat zich specialiseert in schaaldieren en al vier generaties sterk is in de sector. Jij bent de belangrijke schakel, het eerste aanspreekpunt van ons bedrijf, die de klantencontracten onderhoudt. Als Customer Service medewerker start je de dag met een frisse blik. Jij zorgt ervoor dat onze (internationale) klanten en partners altijd op de hoogte zijn, zowel in het Nederlands als in het Frans en/of Duits. Of je dit nu vanuit kantoor doet of eventueel thuis, de keuze is aan jou. Ook sta jij open voor eventuele weekendbereikbaarheidsdiensten, omdat jij begrijpt dat onze partners niet altijd binnen kantoortijden opereren. Wij geloven dat jij de juiste persoon bent die onze klanten de best mogelijke begeleiding en service zal geven. Wacht niet langer en solliciteer! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons team. De zee van mogelijkheden ligt voor je open bij onze vestiging in Yerseke. Maak de stap en word onze nieuwe collega!

Wij bieden:

• Salaris vanaf €2600 bruto per maand • Direct op contract bij de opdrachtgever • €0,23 reiskostenvergoeding per km • Mogelijkheid tot eventueel thuiswerken

Wij vragen:

Ben jij servicegericht en vlot met communicatie? Timing uitzendbureau Yerseke zoekt namelijk een gedreven Customer Service Medewerker voor 23 tot 32 uur per week. Je weet je weg te vinden in een dynamische werkomgeving en blijft graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast beheers jij over de Franse en/of Duitse taal om de klanten goed ter woord te staan. Ook zijn eventuele bereikbaarheidsdiensten in het weekend voor jou geen enkel probleem.

Waar ga je werken:

Onze klant is een familiebedrijf dat zich specialiseert in schaaldieren en al vier generaties sterk is in de sector.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in