+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schiedam.
Laad meer vacatures

Customer service medewerker Schiedam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.000 p/m

Vacature in het kort

Zoek je een leuke baan waar je mensen helpt en je eigen vaardigheden kunt laten zien? We hebben een plek als Customer Service Medewerker bij een gezellig mkb-bedrijf. Je praat veel met klanten en doet ook wat administratief werk. Er is een goede kans op een vast contract en je kunt doorgroeien. Ook kun je opleidingen en trainingen volgen. Een afwisselende baan waar geen dag hetzelfde is! Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Zin in een leuke job waarbij je mensen helpt én jij je eigen skills kunt laten zien? Goed nieuws! We zoeken een Customer Service Medewerker in Schiedam. Hier werk je voor een gezellig mkb-bedrijf waar klantcontact centraal staat en waar je ook wat administratieve taken oppakt.

Interesse? Solliciteer vandaag nog en wij helpen je bij het vinden van een job die perfect bij jou past!

Wat bieden wij jou
  • Een mooi salaris tussen de € 2500 en € 3000 p/m
  • Grote kans op een vaste baan!
  • Werk tussen de 32 en 40 uur per week
  • Genoeg ruimte om door te groeien
  • Werk als customer service medewerker bij een mkb!
  • Volg verschillende opleidingen en trainingen
Wie ben jij

Als Customer Service Medewerker ben jij het gezicht van het bedrijf en heb je veel contact met klanten. Je doet van alles, van orderverwerking tot het beantwoorden van vragen. Verder is het belangrijk dat je:

  • Vloeiend Nederlands en Engels spreekt
  • Eigen vervoer hebt om naar het bedrijf te komen
Wat ga je doen

Als Customer Service Medewerker sta je altijd klaar om anderen te helpen. Je staat continu in contact met klanten en zorgt dat alles op rolletjes loopt. En natuurlijk doe je ook wat administratieve taken, zoals facturatie. Geen dag is hetzelfde!
Je gaat aan de slag bij een gezellig mkb-bedrijf in Schiedam. Bij Tempo-Team zorgen we ervoor dat jij je helemaal op je gemak voelt in je nieuwe job. Samen met jou zoeken we naar de perfecte match, zodat je elke dag met plezier naar je werk gaat. Want dat vinden wij het belangrijkste! We staan klaar om jou te helpen bij het vinden van een fantastische baan als Customer Service Medewerker. Ben jij er klaar voor? 🚀Je kunt vandaag nog solliciteren!

Waar ga je werken

Goed om te weten: wanneer je solliciteert op deze vacature, geef je aan dat je interesse hebt in een baan die overeenkomsten heeft met de tekst van de vacature. Een van onze collega's neemt contact met je op om te kijken welke baan het beste bij jou past! Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de tekst van de vacature.

Sollicitatie

Denk jij na het lezen van deze vacature: ja dit is mijn nieuwe baan! Super, solliciteer dan direct! Wij zullen je dan zo snel mogelijk bellen om alles door te nemen. Wellicht werk jij binnenkort als customer service medewerker via Tempo-Team!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in