+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Mijdrecht.
Laad meer vacatures

Magazijnmedewerker onderdelen Mijdrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

FC Utrecht werkt

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 2.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Zorg jij ervoor dat elk onderdeel op zijn plek ligt in een magazijn? Til jij magazijnbeheer naar een hoger niveau? En ben je op dit moment op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit misschien wel wat voor jou!

Zorg jij ervoor dat elk onderdeel op zijn plek ligt in een magazijn? Til jij magazijnbeheer naar een hoger niveau? En ben je op dit moment op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit misschien wel wat voor jou!

Als magazijnmedewerker onderdelen is het beheer van inkomende en uitgaande onderdelen van en naar de werkplaats een cruciale taak. Een belangrijk aspect van dit proces is het opstellen van een pickinglijst, waarbij de benodigde onderdelen worden geïdentificeerd en verzameld voor gebruik in verschillende projecten of reparaties. Na het gebruik in projecten worden eventuele niet-gebruikte onderdelen teruggeplaatst op de juiste locatie, en worden deze tevens administratief verwerkt om een nauwkeurige voorraadregistratie te handhaven. Verder ben je verantwoordelijk voor het ontvangen van leveringen van verschillende leveranciers en het inboeken hiervan. Het retourproces van onderdelen naar leveranciers is ook een onderdeel van je verantwoordelijkheden. Dit omvat het coördineren van de retourzendingen, het verzamelen van de benodigde documentatie en het zorgen voor een vlotte afhandeling om ervoor te zorgen dat eventuele ongebruikte of overtollige onderdelen terugkeren naar de leverancier volgens de geldende procedures. Allerlaatst kan het voorkomen dat je gevraagd wordt om extra taken uit te voeren, zoals het helpen van klanten bij het innemen van defecte apparatuur of het regelen van verzendingen van 'omruil'-producten naar consumenten.


Over het bedrijf

De organisatie waarin je komt te werken is met meer dan 40 jaar ervaring en met meerdere vestigingen in de Benelux een echte reparatie specialist op het gebied van consumentenelektronica. Het team van deskundige technici gelooft sterk in het belang van een positieve en ondersteunende bedrijfscultuur, waarbij iedereen wordt aangemoedigd om ideeën te delen, feedback te geven en elkaar te ondersteunen waar nodig. Hierdoor staat bij elke werknemer het streven naar voortdurende groei en ontwikkeling centraal. Past deze vacature helemaal bij jou? Solliciteer dan snel!


Wat wij bieden
  • Een 38-urige werkweek met 26 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
  • Uitstekende pensioenregeling volgens CAO Metaal & Techniek;
  • Uitzicht op een vast contract;
  • Ruimte voor het volgen van opleidingen en trainingen.
Wat wij vragen
  • Ervaring met en/of affiniteit met logistiek;
  • Woonachtig in de omgeving van Mijdrecht.
Overige informatie
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in