+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Monster.
Laad meer vacatures

Engineer Monster

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Van der Valk Systemen

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als Engineer binnen ons bedrijf speel je een cruciale rol in de innovatie en efficiëntie van ons productieproces. Je bent betrokken bij de introductie van nieuwe producten en het vergroten van de productiecapaciteit, waarbij je werkt aan complexe meervoudige hydraulische ponsgereedschappen, automatische zaagmachines en meer. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen, werkt samen met diverse afdelingen en leveranciers, en draagt bij aan het ontwerp en de implementatie van diverse productietechnieken. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Jouw toekomstige werkdag!
Als Engineer binnen ons bedrijf ben je medeverantwoordelijk voor het beheer van ons geavanceerde machinepark en de bijbehorende gereedschappen. Je speelt een cruciale rol bij de introductie van nieuwe producten en het vergroten van de productiecapaciteit, waarbij vaak nieuwe productiemethoden, gereedschappen, en soms zelfs compleet nieuwe machines nodig zijn. In deze rol lever je een bijdrage aan het ontwerp en de implementatie van diverse productietechnieken, waaronder complexe meervoudige hydraulische ponsgereedschappen, automatische zaagmachines, product aan- en afvoersystemen, machines voor rubberprofielmontage en machines voor doekconfectie.

Daarnaast ben je betrokken bij het nadenken over en implementeren van hulpmiddelen in de logistiek, systemen voor het efficiënt afvoeren van productieafval en de ontwikkeling van hulpstukken die niet alleen het werk van productiemedewerkers verlichten, maar ook veiliger en efficiënter maken.

Tijdens de inwerkperiode krijg je uitgebreid de kans om het bedrijf, de producten, de diverse productieprocessen en je nieuwe collega’s goed te leren kennen. Na deze inwerkperiode neem je steeds meer zelfstandige verantwoordelijkheid op je en krijg je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen als Engineer. Een belangrijk aspect van de functie is het intensieve contact met verschillende afdelingen binnen het bedrijf en leveranciers. Samenwerkingsgericht werken staat hoog in het vaandel.

Kortom, als Engineer ben je essentieel voor de innovatie en efficiëntie in ons productieproces, waarbij je voortdurend betrokken bent bij de uitbreiding en optimalisatie van ons machinepark en productiemethoden.

Gevraagd

Dit ben jij:
  • Je beschikt over HBO diploma in de richting van elektrotechniek óf hebt ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je hebt ervaring met 3D CAD (bij voorkeur Autodesk Inventor);
  • Je hebt een rijbewijs B;
  • Je bedenkt graag technische oplossingen en bent communicatief sterk.


Aanbod

Hard werken loont!
Het werken als Engineer bij Van der Valk Systemen is niet alleen boeiend, maar biedt ook een enorme mate van voldoening. In de rol van Engineer kun je je collega's ondersteunen door bij te dragen aan innovatieve oplossingen en technologische processen. Binnen Van der Valk Systemen worden respect en werkplezier hoog gewaardeerd, waardoor je een positieve werkomgeving kunt verwachten. Om het teamgevoel te behouden, is er iedere twee maanden een gezellige borrel, ieder jaar een goedverzorgde BBQ en een jaarlijks bedrijfsfeest!
Als jij komt te werken in de functie van Engineer krijg je bij aanvang een jaarcontract. Bij een wederzijdse match krijg je hierna meteen een vaste aanstelling. Daarnaast krijg je een salaris aangeboden dat past bij jouw kennis en ervaring, een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld. Wil je met de tijd een cursus/opleiding volgen, die aansluit op jouw functie, of zou je graag wat extra taken op je nemen? Dan gaan zij hier graag met jou over in gesprek.

Bedrijfsomschrijving

Het familiebedrijf Van der Valk Systemen is al sinds 1963 niet alleen een begrip in het Westland, maar ook ver daarbuiten! Zij maken innovatieve systemen voor in de glastuinbouw en houden zich daarnaast bezig met het produceren van solar montagesystemen voor schuine daken, platte daken en open velden. Bij Van der Valk Systemen maken ze gebruik van de nieuwste technologieën en een modern machinepark. Er worden producten van hoge kwaliteit geproduceerd en hier zijn zij trots op! De diensten die zij leveren zijn onderverdeeld in twee organisaties: Van der Valk Horti Systems en Van der Valk Solar Systems. Door aanhoudende groei is Van der Valk Systemen op dit moment op zoek naar een enthousiaste Engineer. In de functie van Engineer ben je onderdeel van het technische team en werk je nauw samen met vijf collega’s. Samen zorgen jullie ervoor dat alles zo gestroomlijnd mogelijk verloopt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in