+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Moordrecht.

Kwaliteitsmedewerker Moordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Trixxo

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Word onze Kwaliteitsmedewerker en garandeer topkwaliteit in kaasproductie! Solliciteer nu!

Als Kwaliteitsmedewerker bij ons ambachtelijke boerenkaasbedrijf draag je een grote verantwoordelijkheid in het waarborgen van de hoogste kwaliteitsnormen voor onze producten. Je bent de schakel die ervoor zorgt dat elke hap kaas die onze klanten nemen, voldoet aan de strengste voorschriften en normen. Onder leiding van de Kwaliteitsmanager werk je nauw samen met verschillende afdelingen om dit te verzekeren.

Je dag begint met het uitvoeren van grondige kwaliteitscontroles op de grondstoffen die we gebruiken. Of het nu gaat om de melk rechtstreeks van de boerderijen of andere ingrediënten, jij zorgt ervoor dat alles aan onze hoge standaarden voldoet voordat het proces begint.

Tijdens het productieproces ben jij de waakhond die ervoor zorgt dat elk detail klopt. Je monitort de machines, controleert de temperaturen en inspecteert de kaas terwijl deze langzaam zijn perfecte vorm en smaak krijgt. Als er ook maar het kleinste teken van een kwaliteitsprobleem opduikt, ben jij er snel bij om het te identificeren en direct oplossingen voor te stellen.

Maar jouw werk stopt niet bij de productielijn. Je verzamelt nauwgezet gegevens over de kwaliteit van onze kaas en rapporteert deze aan de Kwaliteitsmanager en andere belanghebbenden. Jouw rapporten zijn cruciaal voor het voortdurend verbeteren van onze processen en het handhaven van onze reputatie als leverancier van de beste ambachtelijke boerenkaas.

Met jouw toewijding en expertise zorg je ervoor dat elke hap kaas die onze fabriek verlaat, een garantie is voor kwaliteit en vakmanschap.


Wat wij bieden
  • Mogelijkheid om bij te dragen aan de kwaliteit van onze ambachtelijke boerenkaasproducten en de groei van onze coöperatie.
  • Uitdagende en afwisselende functie binnen een boeiende werkomgeving.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Marktconform salaris.
Wat wij vragen
  • Minimaal een voltooide MBO- of HBO opleiding in voedingsmiddelentechnologie vereist.
  • Sterke communicatieve vaardigheden en een teamgerichte instelling zijn essentieel.
  • Beschikken over analytisch denkvermogen en een scherp oog voor detail is vereist.
  • Bij voorkeur enige ervaring in een soortgelijke functie binnen de voedselindustrie.
  • Kennis van kwaliteitsnormen en -systemen zoals BRC & IFS is noodzakelijk.
Over het bedrijf

Een vereniging zag het licht, gesticht uit de noodzaak van boeren om eerlijker te concurreren in de kaashandel. Voordien waren zij overgeleverd aan handelaren die vaak onder de kostprijs kochten. Om dit te verhelpen, bundelden 33 boeren uit Gouda hun krachten in een coöperatie en betrokken een opslagplaats voor hun kazen. Met de tijd groeide deze coöperatie uit tot een breder bedrijf, met sectoren zoals kaas, melk, veevoer en eieren. Kaas werd uiteindelijk hun belangrijkste pijler, en met de introductie van nieuwe technologieën in 1975, zoals plastic coating en betere koelinstallaties, verbeterde de kwaliteit van hun product enorm. In 2015 vierde de coöperatie haar eeuwfeest en kreeg ze het predicaat hofleverancier. In 2018 werd een nieuw pakhuis gebouwd terwijl het oude pand werd omgetoverd tot appartementen. Ondanks de veranderingen blijft de coöperatie een baken van samenwerking tussen kaasboeren, met een gegarandeerde afname en een breed assortiment van kazen dankzij hun vele leden.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in