+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Naaldwijk.
Laad meer vacatures

Planner Naaldwijk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Rekroet Werving & Selectie

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij ons begin je de dag met een kop koffie en een praatje met collega's. Daarna ga je aan de slag met het plannen van het werk. Je zorgt dat alles klaar staat voor de monteurs, zoals materialen en de juiste informatie. Je werkt zelfstandig en lost problemen snel op. Ook help je klanten met hun vragen. Je komt in een team waar iedereen voor elkaar klaarstaat. We hebben plezier in het werk en sluiten de week af met een gezellige borrel. Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Dagstart met een bakkie
Jouw dag start met een bakkie met de jongens. Even horen hoe het gaat, kunnen de Monteurs alles vinden en hebben ze eventueel nog vragen? Zodra de rust in de tent is teruggekeerd, staan jouw computerschermen open en ga je aan de slag met het maken van de meest efficiënte planning.

Alles perfect geregeld
Jij zorgt ervoor dat de levertijden bekend zijn en dat de monteurs in teams op locatie aan het werk kunnen. Handige rijroutes voor de monteurs gaan samen met tijdige leveringen van materiaal. Jij hebt een scherp oog voor alle details die nodig zijn voor het werk.

Zelfstandigheid is aanwezig
Natuurlijk laat je je niet uit het veld slaan als het allemaal even tegen zit, je neemt zelfstandig beslissingen en regelt ad hoc wat er nodig is. Geen verrassing is voor jou te gek.

Alle papieren zijn in orde
Daar waar er administratief zaken afgehandeld moeten worden, regel jij het en als er speciaal materiaal, een vergunning of iets anders nodig is, weten je collega’s dat ze op jou kunnen rekenen. Klanten bellen jou met vragen, klachten en reparatieverzoeken. Jij bent voor hen een belangrijk contactmoment en weet hen het vertrouwen te geven dat je een oplossing zoekt.

Je komt in een warm bad
Natuurlijk is er ook meer dan voldoende back-up voor jou. Collega’s met veel kennis van zaken, support waar het nodig is, een goed inwerkplan en ruimte voor humor, een praatje en op vrijdagmiddag een koud biertje. Met elkaar zorgen we in dit familiebedrijf dat jouw werk een succes blijft.



Gevraagd

  • Een paar jaar ervaring als Planner is een grote pré;
  • Een positieve en leergierige werkhouding vinden wij nog belangrijker;
  • Wij zoeken een aanpakker die niet gek te krijgen is;
  • Het is noodzakelijk dat je goed met verschillende computerprogramma’s kunt werken, zoals CRM programma’s en Office365;
  • Je bent veel in contact met collega’s, leveranciers en klanten, dus een open communicatieve houding vinden wij belangrijk.


Aanbod

  • Wij zijn een ambitieus familiebedrijf met een jonge directie waar ruimte is voor groei, zelfstandigheid, eigen inbreng, korte lijnen en eigen verantwoordelijkheid;
  • Jouw startsalaris ligt tussen € 2700,- en € 3300,- bruto per maand;
  • We zijn verbonden aan de CAO Metaalverwerkingsbedrijf, dus goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen;
  • Zeer gunstige pensioenregeling inclusief partnerpensioen;
  • Er is ruimte en budget voor cursussen die jou verder brengen;
  • Leuke actieve personeelsvereniging, dus regelmatig leuke uitjes en activiteiten.


Bedrijfsomschrijving

Iedere dag werken wij met de mooiste producten. Wij hechten waarde aan onze manier van werken, de vakkundigheid waarmee wij dit realiseren en de kwaliteit die wij voor ogen hebben te leveren. Als familiebedrijf is onze familie belangrijk. Naast ons werk, hechten wij enorm veel waarde aan 'genieten'. Met familie, vrienden en onze gezinnen samen zijn. Onze producten zijn een toevoeging op het leven. Met onze terrasoverkappingen verlengen we de zomers.

Onze zonneschermen zorgen voor verkoeling, maar maken het ook aangenaam voor fijne momenten in de tuin. In onze showrooms in Naaldwijk en Berkel en Rodenrijs staan opstellingen van terrasoverkappingen en worden de mogelijkheden voor zonwering, screens, raamdecoratie en buitenjaloezieën gedemonstreerd. Graag geven wij onze klanten een advies op maat voor een passend product.

Sinds 1979 is Vitrona uitgegroeid tot een vakkundig en mooi familiebedrijf die altijd voor kwaliteit kiest. Niet alleen voor woningen, maar ook voor bedrijven, horeca, appartement- en zorgcomplexen in heel Zuid-Holland. Bij iedere stap wordt er meegedacht in zowel een duurzame als een passende oplossing.

Productbeleving en service staan bij ons tijdens het gehele proces centraal. Van oriëntatie in onze showroom, een 3D-visualisatie van het project, persoonlijk advies bij de klant thuis of bij het bedrijf tot aan onze montage en service. Vanwege onze innovativiteit en ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor kleine en grote projecten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in