+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuwegein.
Laad meer vacatures

Service Engineer Nieuwegein

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Four Life Sciences

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.300 - € 4.300 p/m

Vacature in het kort

Als Service Engineer werk je in een team dat blij wordt van techniek. Je zorgt voor het onderhoud en de reparatie van vacuumsystemen en andere installaties. Ook doe je inspecties, test je de installaties en maak je rapporten als er iets niet klopt. Je bent dus echt bezig met je handen én je hoofd. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Omschrijving
Als Service Engineer kom je terecht binnen een enthousiast en gedreven team wat 15 specialisten telt. Jij houdt je bezig met het onderhoud en reparatie van verschillende installaties. Dit zijn vaak vacuumsystemen. Je voert inspecties uit en voert daarna waar nodig de werkzaamheden uit aan de pompen of installaties. Daarnaast houd jij je bezig met het testen van de installaties en maak je rapporten en documenteert het indien afwijkingen zich voorvallen bij de machines.


Gevraagd

Functie-eisen
· Als Service Engineer ben je in het bezit van een technische opleiding richting de Mechatronica of Werktuigbouwkunde;· Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;· Beheersing van de Nederlandse of Engelse taal in woord en geschrift; · Je bent flexibel en proactief ingesteld.


Aanbod

Baanaanbod
· Als Service Engineer verdien je een salaris tussen de €3.300,- en €4.300,- bruto per maand afhankelijk van kennis en ervaring;· Meer dan 35 vrije dagen per jaar;· Mogelijkheden van het rijden van een Servicebus, ook privé;· Opleidingsmogelijkheden door middel van vakgerichte cursussen en opleidingen.


Bedrijfsomschrijving


Bedrijfsprofiel
Als Service Engineer kom je terecht binnen een enthousiast technisch team van ongeveer 30 man binnen onze groeiende organisatie. Omdat wij telkens aan het groeien zijn willen we natuurlijk dat onze mensen met ons meegroeien, vandaar dat wij vakgerichte cursussen en opleidingen bieden zodat ook jij je vak steeds beter leert uitvoeren.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in