+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuwegein.
Laad meer vacatures

Kwaliteitsadviseur Nieuwegein

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Matchpartner

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Matchpartner

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van inkomensondersteuning als tijdelijke kwaliteitsadviseur binnen ons team Bijzondere Regelingen. Jouw rol is van cruciaal belang in het toetsen en begeleiden van beginnende consulenten, waarbij je hen ondersteunt in het nemen van besluiten met aandacht voor zowel de juridische kant als de menselijke maat. Jouw feedback en coaching dragen bij aan de professionele groei van het team. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Het team Bijzondere Regelingen behandelt aanvragen bijzondere bijstand én minimaregelingen van inwoners uit onze vier gemeenten. Wij zijn op zoek naar een tijdelijke kwaliteitsadviseur die ons team helpt bij het toetsen en begeleiden van beginnende consulenten Inkomensondersteuning.

Taken

  • Toetsen en feedback geven. Je controleert genomen besluiten op (juridische) juistheid, op maatwerk en of er voldoende rekening wordt gehouden met de balans tussen leefwereld en systeemwereld. Je gaat het gesprek aan met collega’s en je creëert een omgeving waarbinnen collega’s kunnen leren en zich verder kunnen ontwikkelen.
  • Je gebruikt de feedback en de informatie uit de toetsing om coaching en begeleiding te bieden aan beginnende consulenten inkomensondersteuning. Je adviseert hen over het toepassen van wet- en regelgeving, met oog voor de menselijke maat.
  • Je ondersteunt consulenten om de stap te zetten naar een niveau waarbij ze niet meer getoetst worden, maar zelfstandig aanvragen kunnen behandelen en besluiten kunnen nemen.


Gevraagd

  • Afgeronde HBO opleiding;
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als kwaliteitsadviseur binnen het sociaal domein;
  • Aantoonbare kennis van de Participatiewet en de Algemene Wet Bestuursrecht.


Aanbod

Wat mag je verder van matchpartner verwachten? 

  • Matchpartner gaat vertrouwelijk om met kandidaten en vindt het belangrijk om de juiste hulp te bieden op maat. Wij zullen meedenken aan ontwikkelingsmogelijkheden door pro- actief te werk te gaan. 


Bedrijfsomschrijving

Werk en Inkomen Lekstroom (WIL) fungeert als de uitvoeringsorganisatie voor werk, inkomen en schuldhulpverlening in de gemeenten Houten, IJsselstein, Lopik en Nieuwegein. Met een team van meer dan 200 medewerkers, werkzaam vanuit het Stadshuis in Nieuwegein en op verschillende locaties, wordt er gericht gewerkt aan het ondersteunen van klanten. Inkomensondersteuning wordt geboden en uitkeringen worden verstrekt waar nodig. Bovendien wordt actief gestimuleerd dat mensen naar vermogen participeren in de maatschappij. WIL hanteert een benadering die gericht is op de mens. Binnen de kaders van de geldende wet- en regelgeving wordt indien mogelijk maatwerk toegepast.Matchpartner is een gespecialiseerd detacheringsbureau in de branches: Gemeente, Onderwijs, Arbo & Verzuim, Zorg en Welzijn. Wij vinden de samenwerking die wij aangaan erg belangrijk. Regelmatig contact is daarbij essentieel. Dit kan door middel van telefonisch contact of ergens een kopje koffie drinken. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in