+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijmegen.
Laad meer vacatures

Orderpicker Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Verdo Werkt

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 3.300 p/m

Vacatureomschrijving

Ben jij een echte aanpakker? Ben jij niet bang om je handen uit de mouwen te steken en altijd je best te doen om de klus te klaren? Dan zijn wij op zoek naar jou als orderpicker!

Wie ben jij

Hard werken is voor jou niks nieuws, je wilt je graag inzetten voor het bedrijf. Je steekt graag de handen uit de mouwen en doet altijd je best. Je zorgt ervoor dat alle orders correct worden afgehandeld. En je laat niets aan het toeval over en controleert je werk altijd goed.

Jouw taken

Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het verzamelen, verpakken en verzenden van orders. Je begint je dag met het controleren van de picklijsten. Op basis van deze lijsten ga je op zoek naar de juiste producten of goederen in het magazijn. Je gebruikt hiervoor een handscanner of een voicepickingsysteem. Zodra je de juiste producten hebt gevonden, pak je ze zorgvuldig in. Je zorgt ervoor dat de producten goed beschermd zijn tegen beschadigingen. Vervolgens plak je de juiste labels op de pakketten. Als alle pakketten zijn ingepakt, laad je ze in een vrachtwagen. Je controleert of alle pakketten correct zijn geladen en sluit de vrachtwagen af. Naast deze werkzaamheden kan je ook andere taken uitvoeren, zoals het ontvangen van goederen, het controleren van orders en het opruimen van het magazijn. 

Wat zijn onze voordelen?

Een veelzijdige functie waar onwijs veel ruimte is voor ontwikkeling en eigen inbreng. Naast goede arbeidsvoorwaarden en cursussen mag jij het volgende verwachten: 

  • Salaris tussen de € 2300,- en € 3300,- 
  • Zicht op vast contract 
  • Doorgroeimogelijkheden 
  • Mogelijkheid om certificaten te behalen, zoals ETP, heftruck, reachtruck of zijlader. 

Neem contact met ons op

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze functie? Dit is je kans om je te ontwikkelen en je carrière een boost te geven! Solliciteer direct via het onderstaande formulier en ontdek hoe jij als orderpicker kunt bijdragen aan ons team! Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.



Bedrijfsomschrijving

Ruim 15 jaar geleden werd Verdo opgestart door twee jonge studenten. Het doel? De beste matches maken door de juiste personen en bedrijven aan elkaar te verbinden. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf zeker niet stil gestaan en zijn we uitgegroeid tot dé personeelspartner in de regio. Op dit moment bestaat ons team uit 10 jonge en gemotiveerde leden die snappen dat je werk wilt uitvoeren waar je plezier in hebt. Hierdoor helpen we je graag met persoonlijke aandacht, en weten we met onze kennis van het vakgebied precies waar je het beste op je plek zit! Wanneer kom jij je contract tekenen? Sluit je aan bij onze Verdo familie!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in