+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijmegen.
Laad meer vacatures

Junior kwaliteitsverpleegkundige Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

GrowWork

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 28 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.848 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Heb je een passie voor zorg en wil je groeien in je vak? Als junior kwaliteitsverpleegkundige in de ouderenzorg krijg je de kans om te leren en ervaring op te doen. Je begint met zorgtaken en groeit naar het leiden van kleine projecten. We bieden ondersteuning met intervisies, persoonlijke coaching en een groepsapp met collega's. Je krijgt een buddy-verpleegkundige, gratis lessen en een plan voor je ontwikkeling. Na een jaar kijk je wat je wilt doen. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Heb je gemerkt tijdens je studie en stages dat je vooral geïnteresseerd bent in het geven van goede zorg gericht op kwaliteitsverbetering? En wil je graag meer leren, zelfverzekerder worden en ervaring opdoen om straks nog beter te kunnen helpen? Dan is de rol van junior kwaliteitsverpleegkundige in de ouderenzorg mogelijk wel iets voor jou!

Als junior kwaliteitsverpleegkundige bij GrowWork krijg je de kans om op je eigen tempo te groeien naar een zelfstandige zorgprofessional. Je begint met hands-on zorgtaken en na verloop van tijd neem je steeds meer kleine projecten op je. Door deze ervaring krijg je steeds meer zelfvertrouwen en expertise. We ondersteunen je groei met intervisies, een deel van de opleiding tot kwaliteitsverpleegkundige, persoonlijke coaching en een groepsapp met ervaren collega’s.

Bij GrowWork hebben we aan alles gedacht om je te ondersteunen. Je krijgt een buddy-verpleegkundige voor al je vragen, een persoonlijke coach voor je ontwikkeling, groepsgesprekken met collega’s en een plan om te groeien dat we regelmatig samen bespreken. Ook bieden we gratis lessen aan van onze erkende opleiding.

Samen met jou en de opdrachtgever stellen we een plan op. Dit duurt ongeveer een jaar, waarin je genoeg ervaring opdoet om te weten wat je kunt en wat je leuk vindt. Na dit jaar kijken we samen wat je wilt doen; blijf je bij de opdrachtgever of wil je iets anders proberen? Misschien wil je wel bij GrowWork blijven als projectverpleegkundige voor wat afwisseling.


Wie ben jij?

– Je hebt een afgeronde hbo-v opleiding;
– Je bent BIG- geregistreerd en vakbekwaam;
– Je bent beschikbaar voor 28-32 uur;
– Je bent bereid om het eerste jaar onregelmatig te werken;
– Je hebt affiniteit met de ouderenzorg en vindt het leuk hierin de kwaliteit van zorg te verbeteren.


Wat bieden we jou?

– Een gegarandeerd contract voor stabiliteit;
– Een coach die je het hele jaar door begeleidt, omdat we begrijpen dat de behoefte aan ondersteuning in de zorg continu is;
– Afhankelijk van je ervaring en je niveau word je ingeschaald in FWG 45 MBO-V (maximaal €3848.27,- bruto); FWG 50 HBO-V conform cao- VVT; (maximaal €4370.94,- bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek).
– Een vakantiebijslag van 8 procent;
– Recht op 200 vakantie-uren bij een 40-urige werkweek;
– Een uitstekende pensioenregeling en vergoeding voor woon-werkverkeer;
– Gratis trainingen om je competenties te versterken en bevoegd te blijven;
– Verschillende opleidingsroutes voor carrière groei, inclusief een post mbo en hbo opleiding met betrekking tot verdieping van kwaliteit in de zorg;
– Leuke teamuitjes en bijeenkomsten georganiseerd om samen te ontspannen en elkaar te leren kennen en kennis op te doen;
– Aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden in de functie.


Meer informatie

Wil je eerst wat meer informatie over de functie Junior Kwaliteitsverpleegkundige? Bel dan Lisa de Wit, recruiter bij GrowWork, op 0682916303 (ook Whatsapp mogelijk) of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Stap 1: Telefonische kennismaking
Na het ontvangen van je sollicitatie zal er eerst een telefonische kennismaking plaatsvinden. Tijdens dit gesprek kunnen we elkaar beter leren kennen en bespreken of de functie en het bedrijf aansluiten bij jouw verwachtingen en ervaringen.

Stap 2: Digitale kennismaking
Indien de telefonische kennismaking positief verloopt en de functie interessant voor je klinkt, plannen we een digitaal kennismakingsgesprek in. Dit geeft ons de gelegenheid om dieper in te gaan op je achtergrond, vaardigheden en motivatie, en om eventuele vragen te beantwoorden die je hebt over de functie of het bedrijf.

Stap 3: Gesprek met je coach/adviseur
Na het digitale kennismakingsgesprek volgt een ontmoeting met je toekomstige coach of adviseur. Dit gesprek is bedoeld om te kijken of er een goede klik is tussen jou en je begeleider en om verdere afspraken te maken over je ontwikkelingstraject. Hierbij kunnen we ook ingaan op eventuele specifieke wensen of doelen die je hebt.

Stap 4: Kennismaking met de opdrachtgever en start van de nieuwe functie
Het laatste gesprek in de procedure is een kennismaking met de opdrachtgever. Tijdens dit gesprek krijg je de kans om de organisatie beter te leren kennen en kunnen beide partijen kijken of er een goede match is. Als dit het geval is, wordt er gestart met je nieuwe functie als junior kwaliteitsverpleegkundige.

We streven ernaar om de sollicitatieprocedure zo soepel en transparant mogelijk te laten verlopen, zodat zowel jij als sollicitant als wij als werkgever een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in