+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Sous- Chef (uren bespreekbaar) | regio Nijmegen Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

&Zo Arbeidsbemiddeling

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Kom werken als Sous-Chef in een uniek restaurant op een betoverende historische locatie. Je gaat gerechten van topkwaliteit bereiden en een onvergetelijke culinaire ervaring creëren. Jouw creativiteit en passie voor koken worden hier gewaardeerd. Je krijgt de kans om deel uit te maken van een inspirerend team en bij te dragen aan een historisch succesverhaal. Je werktijden zijn flexibel en er is veel ruimte voor jouw inbreng. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

  • uren zijn bespreekbaar en flexibel
  • werk in een uniek restaurant op een magische locatie in de regio Nijmegen
  • creatief, teamgericht en gerechten van topkwaliteit bereiden
Dit wordt je werkplek

Over onze opdrachtgever: Een sprankelend nieuw restaurant, gevestigd op een betoverende historische locatie, is op zoek naar een ervaren Sous-Chef. Laagdrempelige gastronomie met een twist, waarbij met passie en toewijding authentieke en hoogwaardige gerechten worden gecreëerd. Het restaurant staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit, oog voor detail en buitengewone gastvrijheid, dit alles binnen een omgeving doordrenkt van geschiedenis en charme.


Dit ga je doen

Ben jij een gepassioneerde en gedreven culinaire professional die niet alleen zoekt naar een dynamische nieuwe werkomgeving, maar ook waar ambachtelijke gerechten samenkomen met een warme gastvrijheid? Wil je daarnaast deel uitmaken van een nieuw culinair avontuur op een betoverende historische locatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Sous-Chef speel je een cruciale rol in het keukenteam en ben je medeverantwoordelijk voor het leveren van topkwaliteit gerechten en het creëren van een onvergetelijke culinaire ervaring voor de vele lunch- diner- en zakelijke gasten. Je bent een dynamische professional die niet terugschrikt voor uitdagingen en in staat is om te excelleren in een veeleisende omgeving. Je hebt de volgende hoofdtaken:

  • Werkzaamheden verdelen onder het keukenteam;
  • Het plannen van de te bereiden producten;
  • Gerechten van topkwaliteit bereiden;
  • Fungeren als het eerste aanspreekpunt voor vragen;
  • Opstellen en beheren van bestellijsten;
  • Schoon en hygiënisch werken.
Dit krijg je

Wij bieden jou de kans om deel uit te maken van een inspirerend en groeiend restaurant op een unieke historische locatie. Je zult werken in een stimulerende omgeving waar jouw creativiteit en inbreng enorm worden gewaardeerd. Naast een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden wij jou de ruimte om je culinaire passie te ontplooien en bij te dragen aan de wederopbouw van een historisch succesverhaal.

Werkdagen- en uren zijn volledig in overleg te bepalen. Hierin is veel mogelijk en bespreekbaar! Maak het ons gerust kenbaar. 


Dit vragen we

Je voelt je het beste thuis in deze functie wanneer je jezelf herkent in onderstaand profiel:

  • Je hebt aantoonbare ervaring in een vergelijkbare rol binnen de culinaire wereld;
  • Creativiteit en passie voor koken zijn jouw drijvende krachten, je bent altijd op zoek naar manieren om de kaart of specifieke gerechten naar een hoger niveau te tillen;
  • Je hebt leiderschapskwaliteiten en kunt effectief teamwork stimuleren en coördineren;
  • Je bent stressbestendig, gedreven en pro actief.
&Nu?

Heb jij de vaardigheden, toewijding en ambitie om Sous-Chef te worden? Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en het delen van een culinair avontuur op deze waanzinnige locatie.

Bij ons is er geen discriminatie op basis van ras, kleur, geslacht, leeftijd, nationaliteit, religie, seksuele voorkeur, genderidentiteit, veteranenstatus of handicap. Kortom, iedereen is welkom.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in