+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijmegen.
Laad meer vacatures

Functie als Accountmanager bij een internationale IT dienstverlener Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

StartersMatch

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van internationale IT-dienstverlening als Accountmanager bij een toonaangevende organisatie. Geniet van een veelzijdige rol waarbij je zowel nieuwe kansen creëert als bestaande klantrelaties onderhoudt. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Heb je 3+ jaar ervaring als Accountmanager en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Krijg jij energie van het bezoeken van potentiele klanten en ze te adviseren over jouw dienstverlening? Dan is deze internationale IT dienstverlener op zoek naar jou! (International candidates are also welcome to apply)

Waar ga je werken?
Deze organisatie is actief op het gebied van IT-dienstverlening op het gebied van hardware-oplossingen. Zo leveren zij wereldwijd oplossingen voor Servers, Storage en Network Systems aan zowel lokale- als internationale klanten. De behoeften van de klant staan hierbij centraal. Zo zorgen zij er voor dat het rendement op de technologie investeringen maximaal benut wordt. Zo levert dit bedrijfsonderdeel duurzame IT-infrastructuur oplossingen voor verschillende afzetmarkten (waaronder Nederland). Dit doen ze verdeeld over meerdere kantoren in Europa en Azië. Daarbij is hun hoofdkantoor gevestigd in Nijmegen. Met 25 verschillende nationaliteiten staat deze organisatie bekend om hun inclusieve karakter en veel diversiteit. Een leuk extraatje is dat jouw werkgeluk erg belangrijk is bij dit bedrijf. Naast interessante werkzaamheden kun je bij dit bedrijf ook rekenen op leuke uitjes, is er een eigen game room in het pand (inclusief de nodige consoles) en is er zelfs een fitnesszaal om jezelf helemaal uit te kunnen leven. Betreffende de sfeer is het een informele, collegiale sfeer. Verder is het leuk om te weten dat de interne voertaal bij deze organisatie Engels is. Ten slotte, wordt er door dit bedrijf uiteraard voldoende ruimte geboden om door te groeien en jezelf persoonlijk te ontwikkelen.

Wat ga je doen?
Als Accountmanager krijg je bij deze internationale IT dienstverlener een interessant en gevarieerd takenpakket. Zo zal jij veelal onderweg zijn voor afspraken met zowel potentiële als bestaande klanten. Daarbij onderhoudt jij een portfolio van internationale klanten die op zoek zijn naar passende hardware-oplossingen. Zodoende ben jij constant bezig met het creëren van en zoeken naar (nieuwe) kansen op het gebied van sales. Hierbij is het belangrijk dat de beste oplossing voor de klant wordt gevonden. Daarnaast is het net zo relevant dat er een goede communicatie is met zowel de klant als met jouw collega's. Jij bent tenslotte de schakel tussen de klant en de organisatie. Verder is er voldoende ruimte om jouw ideeën aan te leveren. Uiteraard wordt dit sterk aangemoedigd. Ook houdt jij je bezig met de administratieve afhandeling van jouw werkzaamheden in het CRM-systeem. Ten slotte, krijg je bij deze organisatie een laptop en telefoon om jouw werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren.

Vereisten
  • Je bent klantgericht;
  • Je kunt zelfstandig werken;
  • Je bent commercieel en communicatief vaardig;
  • Je hebt minimaal 3 jaar commerciële ervaring in de B2B (uiteraard = meer altijd welkom); 
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je hebt minimaal een HBO opleiding in de richting van Commerciële Economie, Small Business & Retail Management, Bedrijfskunde of een vergelijkbare opleiding.

Je kan per direct beginnen aan deze functie.
Past deze functie niet bij jou, maar ben je wel op zoek naar een startersfunctie? Schrijf je in bij StartersMatch via .
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in