+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijverdal.
Laad meer vacatures

Productiemedewerker in Nijverdal Nijverdal

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 18,93 p/u

Vacature in het kort

Bij ons kun je fulltime werken in 5 ploegen en elke dag iets nieuws leren. Je maakt deel uit van een team dat kunstgras produceert. Het is een leuke baan met fijne collega's en veel werkplezier. Ook kun je doorgroeien naar een andere functie. Het bedrijf waar je komt te werken is wereldwijd bekend en werkt op een duurzame manier. Je werktijden zijn afwisselend en je hebt regelmatig lang weekend. Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Dik verdienen.✅ Fulltime aan de slag in 5 ploegen.✅ Werkplezier met fijne collega's.✅ 3 groene vinkjes? Dan ben je bij TenCate aan het juiste adres! Leer iedere dag nieuwe dingen als productiemedewerker en verdien wel € 18,93 per uur! Niet alleen het gras groeit hier door, maar ook jij! Voor je het weet knal jij in deze groene fabriek!

Wat bieden wij jou
  • Een salaris van €19,63 incl. toeslagen!
  • Doorgroeien naar operator!
  • Fulltime baan voor langere tijd
  • Werken in 5 ploegen, lekkerrrrr!
  • Iedere week je salaris uitbetaald
  • Bomvol werkplezier!
Wie ben jij

Als productiemedewerker ben je leergierig en wil je graag doorgroeien binnen het bedrijf. Verder is het belangrijk dat:

  • Je in de 5 ploegen aan de slag wilt!
  • Je in bezit bent van je eigen vervoer om naar Nijverdal te komen
  • De Nederlandse taal beheerst in verband met de veiligheidsredenen
Wat ga je doen

Hey productiemedewerker! Laat ik je even meenemen in wat je gaat doen bij dit topbedrijf. Jij gaat namelijk gras maken. Ja, echt! Nou ja, wel nep natuurlijk, kunstgras. Het proces begint met verschillende plastic bolletjes. Deze worden omgesmolten door een machine. Een andere machine maakt lange draden van het gesmolten plastic. Uiteindelijk worden de draden getwist waardoor het effect van kunstgras ontstaat. Nu ben jij aan de beurt, want jij gaat deze getwiste draden afknippen en vastknopen. Vervolgens vul je de machine weer aan, zodat het proces verder kan gaan. Wat belangrijk is bij het aanvullen van de machine is, dat je de juiste kleur code gebruikt. En ook hou je de machines in de gaten, zodat er geen problemen ontstaan. Voor je het weet zit je dienst er weer op. Jammer hè! Maar geen zorgen, want je werkt 6 dagen achter elkaar en vervolgens ga geniet van een lang weekend. Namelijk 4 dagen! Woehooee! Je werkt als productiemedewerker namelijk in 5 ploegen. Je werktijden zijn van 06:00 tot 14:00, 14:00 tot 22:30 en van 22:30 tot 06:00. Lekker afwisselend!

Waar ga je werken

In Nijverdal! Zoals ik al eerder aangaf, is Ten Cate een top bedrijf. Ik vertel je graag waarom! Allereerste is het onderdeel van een wereldwijde groep die samen het voortouw nemen in de kunstgraswereld. Ook zorgen ze ervoor om dit op een duurzame manier te doen. Vet toch? Verder kom je in een warm bad terecht, want je nieuwe potentiële collega’s helpen je graag. Zo word jij straks een echte expert! Je kunt als productiemedewerker ook doorgroeien bij TenCate. Jaja! Je kunt doorgroeien tot een operator. Wow! En niet te vergeten, bomvol werkplezier! Want dat vinden we bij TenCate erg belangrijk. Hier worden de gezellige team feestje georganiseerd .
Psst! Wist je trouwens dat het veld van Heracles is gemaakt door TenCate? Coool!

Sollicitatie

Zooo.. genoeg redenen toch om te solliciteren als productiemedewerker bij dit top bedrijf in Nijverdal? Dat dacht ik! Aarzel niet en solliciteer daarom snel als productiemedewerker. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Je kunt op de volgende pagina ook gemakkelijk een bel-afspraak inplannen, dan bellen we jou op jouw gekozen moment! Vragen? Hieronder vind je alle gegevens!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in