+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijverdal.
Laad meer vacatures

Accountmanager Noord en Oost Nederland Nijverdal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Eurol

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als Accountmanager bij Eurol in Noord-Oost Nederland, ben je een belangrijke schakel in het opbouwen van sterke klantrelaties. Jouw kennis van de automotive en tweewieler branche helpt je om klanten de beste oplossingen te bieden. Je werkt niet alleen als verkoper, maar ook als een strategische partner. Samen met je team kom je regelmatig samen om te praten over successen en nieuwe plannen. Je hebt de kans om met innovatieve ideeën te komen en echt bij te dragen aan de groei van het bedrijf. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Accountmanager

Fulltime – Noord-Oost Nederland

Ben jij een gedreven netwerker met achtergrond in de automotive en tweewieler branche? Heb je affiniteit met techniek en een ongeëvenaard gevoel voor klantrelaties? Dan ben jij wellicht de Accountmanager die we zoeken bij Eurol!

Verbinding en Expertise:
Jouw rol als Accountmanager draait om het opbouwen en onderhouden van waardevolle klantrelaties. Met jouw uitgebreide netwerk in de automotive en tweewielersector, ben jij in staat om diepgaande connecties te realiseren. Je begrijpt de behoeften en uitdagingen van klanten als geen ander en vertaalt deze naar innovatieve oplossingen die ons assortiment biedt. Jouw technische affiniteit stelt je in staat om niet alleen te luisteren naar wat klanten zeggen, maar ook te begrijpen wat ze nodig hebben.

Strategische Partner:
In deze rol ben je meer dan alleen een verkoper. Je fungeert als strategische partner voor onze klanten, waarbij je hun vertrouwen wint door consistent waarde toe te voegen. Je analyseert markttrends en concurrentie om kansen te identificeren en te benutten. Met jouw diepgaande kennis van onze producten en diensten ben je in staat om op maat gemaakte oplossingen voor te stellen die perfect aansluiten bij de doelen van de klant.

Gebiedsexpert:
Je bent niet alleen een expert op het gebied van onze producten, maar ook op het gebied van Noord-Oost Nederland. Je kent de regionale markt als je broekzak en jij begrijpt de lokale dynamiek, kent de belangrijkste spelers en weet hoe je je aanpak kunt afstemmen op de specifieke behoeften van de regio.

Innovatieve Oplossingen:
Je bent niet bang om buiten de gebaande paden te treden. Je bent proactief in het aandragen van innovatieve oplossingen die klanten helpen om hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Of het nu gaat om het optimaliseren van operationele processen, het verbeteren van efficiëntie of het verminderen van kosten, jij staat klaar met creatieve ideeën en strategieën.

Samenwerking en Groei:
Natuurlijk werk je niet in isolatie. Je maakt deel uit van een hecht team dat elkaar ondersteunt en motiveert. Maandelijks kom je samen in Nijverdal voor een salesoverleg, waarin je kennis en ervaringen deelt, strategieën bespreekt en gezamenlijk de koers bepaalt. Jouw input is van onschatbare waarde voor het succes van Eurol.


Gevraagd

Wie ben jij?
Voor de functie accountmanager vragen wij het volgende:
  • Een MBO 4 of HBO achtergrond verkregen door een opleiding of werkervaring;
  • Bij voorkeur een netwerk in Noord-Oost Nederland in de automotive sector (onderdelen, smeermiddelen of aanverwante producten);
  • Jij bent woonachtig het werkgebied;
  • Jij bent een echte netwerker, communicatief vaardig, resultaatgericht en ambitieus;
  • Flexibel om vanuit huis te werken, op pad te gaan naar onze klanten en maandelijks naar Nijverdal te komen.


Aanbod

Wil jij onderdeel worden van onze toekomst?
We zijn altijd op zoek naar talentvolle en enthousiaste nieuwe collega’s. Samen zijn wij Eurol en daarom vinden we het belangrijk dat je met plezier bij ons werkt en je jezelf kunt ontplooien. Daarvoor bieden we een prettig werkklimaat met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en trainingen die nodig zijn om een kei te worden in je functie. Naast het werken in een team met prettige collega’s bieden wij je het volgende:
  • Een marktconform salaris, hierover gaan we graag met jou in gesprek;
  • Direct een contract bij Eurol met uitzicht op een vast dienstverband
  • 24 vakantiedagen, 2 vakantiedagen extra (ziekteverzuimreductie) en 26 ATV uren (bij een fulltime dienstverband);
  • Laptop, telefoon en auto van de zaak;
  • Naast het leren door opleidingen investeren we veel in persoonlijke ontwikkeling;
  • Regelmatig leuke bedrijfsfeesten- en activiteiten;
  • Korting op bedrijfsfitness;
  • Korting op personeelsaankopen;
  • Goede pensioenopbouw;
Wie is Eurol
Grensverleggend ondernemerschap en gevoel voor kwaliteit is de drive om in 1977 het oliemerk ‘Eurol’ te starten. De merknaam, een samenvoeging van Europa en Olie, benadrukt de internationale ambitie. Onze producten dragen de goedkeuring van vooraanstaande motorvoertuigfabrikanten en zijn inmiddels verkrijgbaar in meer dan 90 landen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Continue verbeterprocessen waaronder LEAN en Six Sigma spelen bij ons een steeds belangrijkere rol.

Interesse?
Ben jij de accountmanager waarnaar wij op zoek zijn en sluit jij graag aan bij onze Eurol familie? Laat het ons weten! Vul het contactformulier in of stuur je CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Heb je eerst nog wat vragen? Bart Boerboom (Sales Manager Nederland) beantwoord deze graag. Hij is te bereiken op 06-53398479.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in