+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Noordwijk (ZH).
Laad meer vacatures

Systeembeheerder Noordwijk (ZH)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Decos

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Bonusregeling, Opleidingsbudget

Vacatureomschrijving

WANTED: SYSTEEMBEHEERDER

Een enthousiaste, zelfstandige en ervaren systeembeheerder met een sterke focus op cloudtechnologieën en security. Je komt te werken binnen een klein internationaal team met 4 collega’s. Graag geven we je een inkijkje in de huidige status van onze IT-afdeling

WHO ARE WE?
Decos draagt bij aan een wereld waar we de kracht van technologie inzetten om een positieve impact te creëren. Wij zijn elke dag op zoek naar nieuwe, innovatieve oplossingen die onze klanten helpen hun wereld een betere plek te maken. Door deze digitale innovaties, maken we het verschil en hebben we een positieve global impact. Decos kent verschillende entiteiten en locaties, met elk een eigen specialisatie. In India en Canada zijn onze collega's gespecialiseerd in Healthcare & Life Sciences, terwijl ons team van Doclogic in Raalte zich richt op Educatie, Gezondheidszorg & Zakelijke Dienstverlening. Onze collega's bij CenterOne hebben hun expertise toegespitst op het optimaliseren van klantprocessen voor vergunningsverlenging, handhaving en toezicht.
Op het Decos hoofdkantoor, in Noordwijk, focussen we ons voornamelijk op het creëren van digitale oplossingen voor overheidsorganisaties. Oplossingen waardoor zij intern makkelijker kunnen samenwerken, oplossingen waardoor zij hun dienstverlening kunnen verbeteren en oplossingen die de communicatie tussen burger en gemeente makkelijker maken.
Nieuwsgierigheid is de drijvende kracht achter innovatie en brengt ons echt verder. Wij stoppen pas als we de beste oplossing hebben gerealiseerd, de aanhouder wint. Om dit te bereiken geven we je vrijheid en verantwoordelijkheid: we geven je kansen, bieden je ruimte om te ontwikkelen om vervolgens verder te komen, wij zijn de mogelijkmakers.
Als professional vind jij het fijn om de ruimte te hebben om je werk in te delen naar eigen inzicht, maar ben je ook nieuwsgierig naar wat je nog meer in je mars hebt en ben je altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen. Bij Decos bieden wij je de mogelijkheid te ontdekken en om te ondernemen, maar dan met de voordelen van een stabiele omgeving.

WE ARE LOOKING FOR
… een enthousiaste, zelfstandige en ervaren systeembeheerder met een sterke focus op cloudtechnologieën en security. Je komt te werken binnen een klein internationaal team met 4 collega’s. Graag geven we je een inkijkje in de huidige status van onze IT-afdeling: We bevinden ons momenteel in een overgangsfase van on-premise naar de cloud, waarbij de cloudtechnologie steeds meer de overhand krijgt. Onze IT-infrastructuur is gebaseerd op de Microsoft Cloud, inclusief Office 365, Exchange Online en Azure ID. Daarnaast beheren we onze cloudinfrastructuur voor producten in Microsoft Azure. Binnen deze omgeving neem je diverse taken op je:

- Beheren en monitoren van onze IT-infratructuur;
- Het werken aan projecten binnen onze cloud- en IT infrastrctuur voornamelijk binnen Azure;
- Het oplossen van technische problemen en ondersteuning bieden aan interne gebruikers en indirect aan klanten;
- Bedenken, implementeren en borgen van security measures om onze systemen veilig te houden;
- automatiseren van repetitieve taken;
- Uitvoeren van systeemupdates, patches en upgrades;

Gevraagd

SKILLS & REQUIREMENTS
  • Een afgeronde ICT-opleiding met HBO werk- en denkniveau;
  • Aantoonbare ervaring als System administrator met een focus op cloudtechnologieën;
  • Bekend met azure (az-104), powershell en office 365
  • Een enthousiaste en nieuwsgierige professional met verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je bent communicatief en een teamplayer;
  • Je bent 40 uur in de week beschikbaar;
  • De voertaal in het team is engels, je kan in deze taal goed samenwerken;


Aanbod

WHAT'S IN IT FOR YOU?
Jij krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen, hiervoor stellen wij jaarlijks een opleidingsbudget beschikbaar en word je begeleid om jouw persoonlijke en zakelijke doelen te behalen. Natuurlijk is er voor jou een laptop beschikbaar. Daarnaast hebben wij een flexibel werkplekbeleid, jij kan werken waar je wilt zolang dit maar in afstemming is met de klant, productowner en je team. Ook hebben wij een pensioen- en bonusregeling. Een leuk weetje; als jij 9 maanden in dienst bent dan heb jij de mogelijkheid om participaties te kopen want wij geloven in 'employee ownership'. Uiteraard proberen wij maandelijks leuke activiteiten met elkaar te ondernemen, weet jij een leuke activiteit? Wij staan altijd open voor leuke nieuwe ideeën.

WHEN: NOW!
Ben jij de gedreven IT Cloud Administrator die wij zoeken? Ben jij opzoek naar een vliegende start waarin je je breed gaat oriënteren binnen het IT werkveld? Stuur dan je motivatie en cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. en vertel waarom jij een waardevolle toevoeging bent voor Decos. Wie weet kom jij ons team versterken en verwelkomt Pepper, onze robot, je bij deze nieuwe stap in je carrière. Heb je vragen over deze functie? Neem voor meer info contact op met Sylvia de Jezus op +34 699347418
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in