+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Numansdorp.
Laad meer vacatures

Medewerker Horeca (zaterdag) Numansdorp

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Intratuin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 8 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij ons, het groenste bedrijf van Nederland, zoeken we een Medewerker Horeca die net zo vriendelijk is als ons team. In ons restaurant zorg je dat gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten en een ontspannen sfeer. Je werkt op zaterdag, maar verder altijd binnen onze openingstijden. Je krijgt een boom, kamerplant of heester cadeau als je start, om direct bij te dragen aan meer groen. Plus, je krijgt korting op onze producten en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Het groenste bedrijf van Nederland zoekt de allervriendelijkste Medewerker Horeca van Nederland!

 

Wij zoeken jou!

Als we het over service verlenen hebben, dan hebben we het over onze medewerkers in ons restaurant! Met een grote gemeende glimlach gaan zij dagelijks aan de slag om onze gasten te voorzien van een heerlijke lunch, een high-tea, een onweerstaanbaar taartje uit eigen oven met een koffie special óf een lekker vers ontbijtje. Gasten komen bij jou om, halverwege de winkelroute, even lekker te genieten. Werken in ons restaurant, is werken in de horeca maar dan met hele fijne werktijden! Zo werk je natuurlijk wel op zaterdag, maar verder blijf je altijd binnen onze openingstijden. Dat is nog eens lekker werken!

Wat ga je doen?

In ons restaurant `Eten in de Proeftuin kunnen de klanten onder het genot van een kop koffie even bijkomen van het shoppen. Dit prachtige restaurant is steeds meer een reden voor klanten om naar Intratuin te komen en wordt een steeds groter onderdeel van de winkel. Voor de lekkere trek kun je kiezen uit een groot  assortiment aan koude en warme vers bereide gerechten. Je houdt je voornamelijk bezig met het bereiden van onze heerlijke dagverse producten waarbij je het kwaliteits- en serviceniveau nooit uit het oog verliest. Daarnaast ben je verantwoordelijke voor het op orde houden van de zaal en heb je een belangrijke rol als gastheer/gastvrouw.

En verder?

Het team van Intratuin Numansdorp is collegiaal, hecht en enthousiast. Samen dragen we ons steentje bij aan het vergroenen van de Nederlandse tuin. Jouw werkplek heeft heel veel frisse lucht, altijd warme koffie en is tijdens ieder seizoen en verassing om door heen te wandelen. Bij aanvang van je baan krijg je van de baas een boom, kamerplant of heester cadeau – zo start je direct met vergroenen!

Wij bieden?

Naast het salaris op basis van de CAO Retail non food krijg je 20% korting op de meeste artikelen uit onze winkel. Als je behoeft hebt aan en cursus om je persoonlijk te ontwikkelen dan denken we graag met je mee. Ook vinden wij het belangrijk dat je genoeg ruimte hebt voor vrije tijd, daarom worden jouw werkuren in goed mogelijk overleg afgestemd!

Leuk om te weten

Intratuin is opgericht in 1980 door acht slimme, ambitieuze en een tikkeltje eigenwijze ondernemer. Nu, 42 jaar later, heeft de keten 65 vestigingen (52 in Nederland, 3 in België en 10 in Duitsland), een servicekantoor in Woerden, een distributiecentrum voor hardwaren in Den Bosch en een distributiecentrum voor groen in Aalsmeer. Er zijn meer dan 3.300 medewerkers in dienst en Intratuin jaarlijks zo`n 12,5 miljoen klanten!

Ben jij die vriendelijke collega waar we naar op zoek zijn? Laat van je je horen en solliciteer bij ons. We zien ernaar uit om met je kennis te maken!

Groene groet,

De collega`s van Intratuin Numansdorp.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in