+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Senior Medewerker Horeca Rotterdam - Maritiem Museum Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Finders Vacaturemarketing

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.406 - € 2.863 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in de maritieme wereld als Senior Medewerker Horeca bij een sprankelend museum in Rotterdam. Met jouw passie voor gastvrijheid en leidinggevende ervaring zorg je voor een onvergetelijke ervaring in het museumcafé en tijdens evenementen. Geniet van unieke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals flexibele werktijden, de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling met cursussen en trainingen, en een inwerktraject met een persoonlijke buddy. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Een aantrekkelijke horeca is de kers op de taart bij een museumbezoek. Een ervaring waarvoor jij zorgt als Senior Medewerker Horeca bij Maritiem Museum in Rotterdam. In museumcafé Het Lage Licht, IJssalon Loeve en tijdens evenementen loopt alles op rolletjes dankzij jouw overzicht. Tussen de schepen neem je zo het voortouw om bezoekers een onvergetelijke dag te bezorgen.

 

De vacature Senior Medewerker Horeca bij Maritiem Museum in Rotterdam daagt je uit om:

Te zorgen dat gasten tevreden en voldaan huiswaarts gaan. En voor jou is dat logisch, want gastvrijheid zit in je DNA. Jij ondersteunt de Teamleider Horeca en bent een drijvende kracht tijdens de openingstijden. Onder jouw verantwoordelijkheid vallen het netjes laten verlopen van het bezoek van het publiek en het bieden van een optimale horecabeleving. Je stuurt het team coachend aan en staat zelf op de vloer. Zo zorg je voor blije gezichten bij zowel je collega’s als bij de bezoekers. Bovendien ben jij altijd op zoek naar verbeterpunten in het museumcafé, de zalen of tijdens evenementen. Met jouw gastvrije instelling ga je bezig met het:
  • (laten) uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden. Denk aan mise-en-placevoorbereiding, voorraadbeheer en het klaarmaken en serveren van bestellingen.
  • openen en sluiten van de zaak.
  • inwerken, begeleiden en opleiden van collega’s.
  • zorgen voor een schone en hygiënische werkomgeving.
Maritiem Museum: jouw nieuwe werkgever?

Midden in het bruisende Maritiem District van Rotterdam staat Maritiem Museum Rotterdam. In het museum komt het verhaal van de maritieme wereld tot leven. In zowel het heden, als het verleden en de toekomst. Lezingen, evenementen en activiteiten in de museumhaven maken de beleving compleet voor tot wel 200.000 bezoekers per jaar. 

In Maritiem Museum werkt een team van 65 trotse medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen zorgen zij in de eerste plaats dat de bezoekers een onvergetelijke dag beleven. Ook staat het team voor samenwerken en dit gebeurt in een professionele setting met volop ruimte om jezelf te kunnen zijn. Eigen initiatieven? Kom maar op!

Deze vacature Senior Medewerker Horeca bij Maritiem Museum biedt (o.a.):

  • een brutomaandsalaris tussen € 2.406 en € 2.863 op basis van een 36-urige werkweek, afhankelijk van opleiding en werkervaring.
  • een eindejaarsuitkering van 3,4%.
  • 27 vrije dagen.
  • de mogelijkheid om cursussen en trainingen te volgen.
  • een pensioenregeling via Pensioenfonds ABP.
  • flexibele werktijden, waarbij je ook in de avonduren, weekenden, op feestdagen en tijdens vakanties kan worden ingezet.
  • een inwerktraject met een persoonlijke buddy die je wegwijs maakt.
Maritiem Museum in Rotterdam: jouw nieuwe werkplek?

Op een steenworp afstand van de Erasmusbrug, aan het water bij een zijhaven van de nieuwe Maas vind je Maritiem Museum in Rotterdam. Een prachtige werklocatie die goed bereikbaar is als je de metro pakt; het museum ligt pal naast metrostation Beurs. De auto kan je beter thuislaten. Kortom: een mooie plek om te werken, zeker als je van Rotterdam en de maritieme wereld houdt. Kom je uit nabijgelegen steden als Den Haag, Gouda, Delft, Dordrecht of Breda? Dan is je reistijd met het ov zo’n halfuurtje.

De ideale Senior Medewerker Horeca voor deze vacature bij Maritiem Museum brengt mee:

  • plezier in het werken met én voor mensen.
  • leidinggevende ervaring binnen de horeca of hospitality.
  • een BHV-/AED-certificering.
  • bekendheid met HACCP en sociale hygiëne, of is bereid deze certificeringen te behalen.
  • een uitstekende beheersing van het Nederlands.
Solliciteren op deze vacature Senior Medewerker Horeca bij Maritiem Museum in Rotterdam

Finders Vacaturemarketing verzorgt de eerste selectie voor deze werkgever. Hierbij kijken we naar de criteria zoals benoemd in de vacature. Doorsta je deze selectie, dan sturen we al je gegevens rechtstreeks door aan de werkgever. Deelt deze organisatie ons enthousiasme? Dan kom je direct bij de werkgever in dienst. Geen extra kosten, geen detachering of werving en selectie, gewoon evenveel kans op die leuke baan.

Herken je jezelf in de rol van Senior Medewerker Horecabij Maritiem Museum? Solliciteer nu op de vacature via de sollicitatiebutton.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in