+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nunspeet.
Laad meer vacatures

Technisch commercieel medewerker Nunspeet

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

DB Keukens

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
DB Keukens

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij DB Keukens staan we voor het overtreffen van klantverwachtingen. Als technisch commercieel medewerker ben je de schakel tussen verkoper en klant. Je zorgt ervoor dat alles van verkoop tot oplevering vlekkeloos verloopt. Je krijgt een breed takenpakket en bouwt aan het vertrouwen van klanten. We bieden je een plek in een klein, ondersteunend team, met de kans om jezelf te ontwikkelen in ons opleidingscentrum. Plus, je kunt profiteren van ons fietsleaseplan en een goede pensioenregeling. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Wees de contactpersoon met een sociaal hart!

Krijg jij energie van enthousiaste klanten? Weet jij bij technische vragen de boodschap helder over te brengen? Staat mensgericht werken bij jou hoog in het vaandel? Ga dan aan de slag als technisch commercieel medewerker bij DB Keukens in Nunspeet!

Bij DB Keukens vinden we het belangrijk dat de verwachtingen van de klant overtroffen worden. Zodra de klant de deuren van DB Keukens binnenstapt, wordt diegene volledig in de watten gelegd. Dit alles om de samenwerking met ons bedrijf als bijzonder te laten ervaren.

Als technisch commercieel medewerker word je de schakel tussen de verkoper en de klant. Zodra de verkoper een keuken verkocht heeft en de klant helemaal enthousiast naar huis gaat, zorg jij ervoor dat alles vanaf de verkoop tot na de oplevering goed geregeld wordt. Met jouw gedrevenheid bel je in dit proces meerdere keren naar de klant, zorg je dat alles goed besteld wordt en de monteur geen problemen ervaart op locatie.

Je krijgt bij ons een breed takenpakket. Nadat een keuken verkocht is, wordt de 'opdracht' overgedragen naar jou. Je:

  • collega gaat als eerste naar de klant om alles in te meten. Zodra het rapport compleet is, komt deze bij jou terecht. Jij verwerkt dit netjes in het systeem;
  • neemt contact op met de klant en geeft aan of de gekochte keuken ook daadwerkelijk past;
  • bestelt alles voor de keuken en controleert de orderbevestigingen;
  • maakt nauwkeurig alle tekeningen voor de monteur;
  • neemt 's morgens contact op met de monteur, zodra hij de keuken gaat plaatsen;
  • belt de volgende dag opnieuw naar de klant of alles volledig naar wens is.

Is er bij het plaatsen of op een later moment iets defect gegaan, dan neem je contact op met de klant en regel je dat alles tiptop in orde komt. Kortom; je bouwt continu aan het vertrouwen van de klant.

Wil je meer informatie over de functie van technisch commercieel medewerker of over DB Keukens? Neem gerust contact op met Harold (06-27864888 / via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.), hij vertelt je graag meer!


Wat kun je verwachten?

Wij geloven in de kracht van onze mensen. We geven onze collega's daarom graag veel vrijheid en leggen de verantwoordelijkheid laag in de organisatie. We werken heel mensgericht en hebben aandacht voor iedere collega. Dit zijn kenmerken van ons familiebedrijf.

  • Als technisch commercieel medewerker werk je in een klein team van 3 of 4 personen. Tijdens het inwerken word je goed ondersteund, gecoacht en leer je de fijne kneepjes van het vak;
  • We hebben ons eigen opleidingscentrum, het DB Vakcollege. Hierin leiden we je op tot een echte professional;
  • Goed werk moet uiteraard goed beloond worden. We bieden je daarom graag een salaris aan boven cao;
  • Een gezond familiebedrijf met een uniek DNA waarin iedere collega er toe doet;
  • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen;
  • De mogelijkheid om 40 uur of minder per week te werken;
  • Als je overuren maakt, worden ze uitbetaald of mag je ze opnemen;
  • Fiets voordelig met ons leaseplan;
  • Krijg een goede pensioenregeling!
Wie zoeken we?

Bij DB Keukens kijken we meer naar persoonlijke eigenschappen dan diploma's en werkervaring. We vinden belangrijk dat je de volgende eigenschappen herkent bij jezelf: enthousiast, gedreven, stressbestendig, secuur, communicatief vaardig, commercieel en de klant fijn kunnen aanvoelen.

Twijfel je of jouw profiel voldoende aansluit op het geschetste profiel? Neem gerust contact op met Harold (06-27864888) en bespreek samen de mogelijkheden, die zijn er namelijk genoeg!


Over DB Keukens

We zijn begonnen in 1991 met het verkopen van keukens bij de klanten thuis. DB Keukens is inmiddels uitgegroeid tot een solide familiebedrijf met 8 vestigingen door heel Nederland en ruim 300 betrokken medewerkers. We regelen alles: van de verkoop in de showroom tot de aftersales na de montage. Dit doen we vanuit onze ‘afspraak is afspraak-mentaliteit’. We bouwen op en met vertrouwen!

Er heerst een warm familiegevoel bij DB Keukens. We willen niet alleen tevreden klanten, maar ook tevreden medewerkers. We denken graag met je mee. Ben jij binnenkort onze nieuwe collega?

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in