+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zeewolde.
Laad meer vacatures

Commercieel medewerker binnendienst Zeewolde

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Olympia

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Olympia

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Voor een groeiend technisch bedrijf in Zeewolde zoeken we een verkoper binnendienst. Je wordt meteen onderdeel van het team. Je werk is belangrijk, want je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. Je doet veel verschillende dingen, zoals klanten helpen, offertes maken en zorgen dat alles goed loopt. Het bedrijf is een familiebedrijf waar samenwerken en klanten blij maken heel belangrijk zijn. Je krijgt een goed salaris en er zijn extra s die het werk nog leuker maken. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen?

Voor onze opdrachtgever, een technisch bedrijf, zijn we op zoek naar een nieuwe collega op basis van Werving & Selectie. Het bijzondere is dat je direct in dienst komt bij het bedrijf! Het warehouse en de verkoop zijn gevestigd in Zeewolde, vanwaar klanten door heel Nederland, maar ook in onder andere Duitsland, worden bediend. Vanwege de groei van het bedrijf is er een vacature ontstaan voor de functie van verkoper binnendienst. In deze rol ben je het centrale punt! Je taken omvatten onder andere het telefonisch te woord staan van klanten voor voorraad- en offerteaanvragen, het opstellen van offertes, orderverwerking, opvolging van offertes, dagelijks contact met de accountmanager, facturatie, genereren van prijslijsten, controle en verwerking van vrachtadministratie, communicatie met vervoerders, en het verzorgen en uitsturen van nieuwsbrieven en mailingen.


Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een technisch bedrijf met een magazijn en een verkoopafdeling in Zeewolde. De functie is op basis van Werving & Selectie. Je komt rechtstreeks in dienst bij het bedrijf. De locatie is goed te bereiken vanuit Almere en Lelystad.


Wie ben je?

Voor deze functie zijn we op zoek naar kandidaten met passie en/of werkervaring in een soortgelijke rol, met minimaal een MBO 4 werk- en denkniveau. Je bent communicatief vaardig, klantgericht en een teamspeler. Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk, is essentieel.


Wat mag je verwachten?

Wij bieden een uitdagende fulltime baan met perspectief op een vast dienstverband binnen een familiebedrijf waar collegialiteit en klanttevredenheid centraal staan. Het salaris wordt afgestemd op basis van jouw ervaring en opleiding. Bovendien voorzien we in uitstekende marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief een pensioenregeling en extra vakantiedagen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in