+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.
Laad meer vacatures

(Aankomend) Intercedent / Commercieel Binnendienst Medewerker in Almere-Stad Almere

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Olympia Uitzendbureau Almere

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Stage / Vakantiewerk / Vast contract
  • 2.400 - € 3.100 p/m
  • Winstdeling

Vacature in het kort

Bij Olympia in Almere zoeken we iemand die goed is in het vinden van de juiste match tussen mensen die werk zoeken en bedrijven die personeel nodig hebben. In deze functie doe je van alles: je bent een beetje ondernemer, coach, verkoper en manager tegelijk. Het is belangrijk dat iedereen blij is met de samenwerking. Je praat veel met mensen, zowel aan de telefoon als in persoon. Ook moet je wat administratief werk doen. Het is leuk werk waarbij je veel contact hebt met verschillende mensen. Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Wij zijn op zoek naar versterking bij Olympia te Almere! Of je het Intercedent, Recruiter of Consultant wilt noemen, in jouw rol op onze vestiging weet jij altijd een mooie match te maken tussen kandidaten en opdrachtgevers. Sterker nog: jij weet onze opdrachtgevers er zelfs van te overtuigen dat Olympia het beste talent kan bieden!

In deze functie houd jij je bezig met het gehele wervingsproces, van begin tot eind. Bij Olympia ben je ondernemer, coach, verkoper en personeelsmanager in één. Onze medewerkers en opdrachtgevers staan op nummer één; het is daarom belangrijk zorg te dragen voor een goede match en eraan bij te dragen dat medewerkers elke dag met plezier naar hun werk gaan en opdrachtgevers blij zijn met hun nieuwe werknemer.

Je bent veel in gesprek met kandidaten en bedrijven. Door je dienstverlenende instelling en kennis van de arbeidsmarkt en de vacatures op de arbeidsmarkt ben je prima in staat je eigen kandidaten en bedrijven te bereiken, uit te breiden en aan je te binden. Dit doe je niet alleen door hen telefonisch te woord staan, maar ook door bij je klanten op bezoek te gaan en een professioneel netwerk te ontwikkelen. De administratieve werkzaamheden die bij deze veelzijdige functie horen, schrikken je niet af.

Gevraagd

Klantgerichtheid en resultaatgerichtheid zijn op jouw lijf geschreven, de kwaliteit verlies je daarbij niet uit het oog. Ook schep je orde binnen je werkomgeving door je werkzaamheden te organiseren en je kunt prima zelfstandig werken. Daarnaast beschik je over:
  • Een afgeronde MBO 4 of HBO opleiding;
  • Een rijbewijs B;
  • Je bent fulltime of parttime beschikbaar (minimaal 32 uur per week).


Aanbod

Wij bieden je een afwisselende functie waarin je je volop kunt ontwikkelen met interne opleidingen binnen een klein en hecht team, de mogelijkheid tot (deels) thuiswerken en vooral veel werkplezier. Daarnaast bieden wij:
  • Salarisindicatie tussen de € 2.400,- en € 3.100,- o.b.v. werkervaring;
  • Een eindjaar winstuitkering, 6,5 ATV- dagen en 25 vakantiedagen;
  • Opleidingsmogelijkheden (SEU en interne opleidingen);
  • Werklaptop en werkmobiel in bruikleen;
  • Gezellige teamuitjes met de eigen vestiging en landelijke bedrijfsfeesten met Olympia.
Ben jij de collega die wij zoeken? Solliciteer dan direct! Graag gaan wij een gesprek van betekenis met jou aan!

Uren

40 uur
32-40 uur per week

Bedrijfsomschrijving

Wij kunnen met trots zeggen dat wij voor Olympia werken! Olympia is een dynamische landelijke organisatie met ruim 100 vestigingen en ca 900 collega's. Wij zijn ondernemend, tonen eigenaarschap en schakelen snel. Daarnaast vinden wij het belangrijk om van betekenis te zijn in het werk waar we dagelijks ons bed voor uitkomen. Onze slogan is niet voor niets: "geeft werk betekenis". Betekenisvol werk en werk van betekenis staan bij ons centraal. Onze stip aan de horizon? Een positieve bijdrage leveren voor mens, collega, kandidaat en opdrachtgever. Dat is ons uitgangspunt.

In Almere hebben we een team van 5 gedreven collega's die dagelijks met passie en liefhebberij voor het vak de kandidaten bemiddelen. Wij werken van maandag t/m vrijdag van 08:30 - 17:30 uur. Ons kantoor is gevestigd op de Marktmeesterstraat in het centrum van Almere-Stad!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in