+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.
Laad meer vacatures

Commercieel medewerker binnendienst Almere

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

UBN Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • Max. € 3.500 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als commercieel medewerker binnendienst ben je de schakel tussen klanten, leveranciers en je team. Je beantwoordt vragen, handelt inkooporders af en zorgt voor een vlotte communicatie. Je werkt samen met verschillende afdelingen en houdt het commerciële proces draaiende. Dit is een kans om je talenten te laten zien en bij te dragen aan het succes van het bedrijf. Lees verder om te zien of deze functie echt bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Als commercieel medewerker binnendienst sta je, samen met je collega's paraat voor alle vragen en inkooporders van klanten, maar schakel je net zo soepel om naar gesprekken met (Duitse) toeleverancier, een transporteur die onderweg is met producten of naar de collega's van de buitendienst, productieafdeling of het magazijn: de welbekende spin in het commerciële web. Spreekt dit functie jou aan? Solliciteer dan nu!


Gevraagd

Als commercieel medewerker binnendienst ben jij de enthousiaste en communicatief vaardige collega die beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, basisbeheersing van Duits is ook mooi meegenomen, maar geen vereiste. Je bent in staat om ook onder druk nauwkeurig en gestructureerd te presteren, bent flexibel, stressbestendig en kan zowel goed zelfstandig werken, als deel uitmaken van een team. Verder beschik je als commercieel medewerker binnendienst over:

  • Goede kennis van MS Office is een vereiste;
  • kennis van SAP geeft je een stevige voorsprong;
  • Mbo werk en denk niveau.
Arbeidsvoorwaarden
Het administratieve proces van verschillende logistieke oplossingen van dichtbij meemaken? Ervoor zorgen dat de administratieve werkzaamheden op de juiste manier zullen gaan én bewust bezig zijn met het algemene klantencontact? Ben jij dé commercieel medewerker binnendienst die binnen deze functie aan de slag wil?

Salaris van minimaal € 20,11 bruto per uur/ € 3500,- bruto per maand;
Een fulltime of parttime werkweek van maandag tot en met vrijdag;
Reiskostenvergoeding;
Een tijdelijk dienstverband;
Een mooie functie met fijne collega's.

Onze klant biedt een plezierige werkomgeving waar momenten van relatieve rust worden afgewisseld met momenten van bruisende dynamiek. Waar je goed wordt opgevangen en ingewerkt door je collega's. Waar een Nespresso machine in je dagelijkse koffiebehoefte voorziet. Waar er aandacht is voor jou en wat jou drijft.


Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever staat bekend als één van de toonaangevende fabrikanten van drukinkt. Zij gebruikt haar kennis voor het produceren en op de markt brengen van drukvernissen, vochtmiddeloplossingen, additieven en hulpmiddelen voor het drukken. onze klant levert kwalitatief hoogwaardige drukinkt oplossingen, vaak op maat geproduceerd, aan klanten met uiteenlopende en veeleisende behoeften. Dit doen zij in verschillende regio's, via meer dan 40 vestigingen, verkoopkantoren, magazijnen en met vertegenwoordigers overal ter wereld.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in