+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nuth.
Laad meer vacatures

Word Service en Solution Officer in Nuth (tijdelijk) Nuth

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YoungCapital

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.589 - € 3.200 p/m

Vacature in het kort

In de rol van Service en Solution Officer ben je de expert in het vinden van klantgerichte oplossingen. Je werkt in een team dat continu bezig is met het bedenken van nieuwe manieren om klanten te helpen. Jouw taak is het onderhouden van contact met klanten, het oplossen van problemen en het verbeteren van werkprocessen. Je werkt in een omgeving en draagt bij aan het succes van de organisatie. Dit is een kans om je vaardigheden te gebruiken en te groeien in een innovatieve setting. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij servicegericht én heb jij oog voor procesoptimalisatie? Solliciteer dan als Service en Solution Officer in Nuth!

Wat ga je doen?

Als Service en Solution Officer ben jij de belichaming van servicegerichte oplossingen. Binnen de Service & Solutions afdeling streven we ernaar om verschillende entiteiten binnen de organisatie te ondersteunen en onze klanten binnen de Healthcare en Circular branche volledig te ontzorgen. In deze afwisselende rol maak je deel uit van een enthousiast team dat voortdurend nieuwe oplossingen bedenkt voor servicevragen van klanten, en preventief communiceert en overlegt met klanten en opdrachtgevers.

Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van nauw contact met klanten, het maken van afspraken en het oplossen van operationele vraagstukken en escalaties. Daarnaast draag je bij aan verbeteringen van processen en procedures en denk je actief mee over oplossingen. Je vertaalt marktsignalen naar verbeterprojecten en bewaakt de key performance indicatoren zoals afgesproken met jouw klanten. Ook monitor en rapporteer je over de prestaties en verwerk je relevante gegevens en informatie in het TMS-systeem. Daarnaast stel je maandelijkse rapportages op.


Wat wij bieden
  • Een lekker salaris tussen de € 2589 en € 3200 per maand;
  • Een tijdelijke uitdagende positie binnen een groeiende en innovatieve organisatie, waarin je kunt bijdragen aan ons succes;
  • Een moderne werkomgeving met leuke collega's waar jouw inbreng gewaardeerd wordt!
Wat wij vragen:
  • Minimaal mbo4 werk- en denkniveau;
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent commercieel, neemt initiatief én kunt werken onder tijdsdruk;
  • Je bent bereid om af en toe te reizen naar een van de andere locaties in Nederland!
Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Extra informatie
StatusOpenOpleidingsniveaus Middelbare school, MBO, HBO, UniversiteitPlaatsNuthWerkuren per week32 - 40DienstverbandenFulltime (startersfunctie), Parttime (overdag), Tijdelijke fulltime baanSalarisindicatie Tussen €2.589 en €3.200 Per maand Verantwoordelijk voorContact onderhouden met klanten, verbeteren van processen én het oplossen van vraagstukkenGepubliceerd op10-05-2024
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in