+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oldebroek.
Laad meer vacatures

(Coördinerend) Begeleider Kooiveen Oldebroek Oldebroek

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Philadelphia

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.338 - € 3.294 p/m

Vacature in het kort

Voor onze woonvoorziening zoeken we een (Coordinerend) Begeleider die van betekenis wil zijn voor mensen met een ernstige meervoudige beperking. Je werkt samen in een team om elke dag speciaal te maken voor onze bewoners. Je zorgt voor goede zorg en begeleiding, en helpt hen de wereld te begrijpen. We bieden de kans om zelforganiserend te werken en je talenten te ontwikkelen. Ook zijn er leuke extra s zoals korting op uitjes. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Voor locatie Kooiveen in Oldebroek zoeken wij een (Coördinerend) Begeleider voor 24 tot 32 uur per week. (Minder uren mogelijk in overleg)

Jij verleent EMB cliënten hun dagelijkse zorg, begrijpt hen zonder woorden en creëert samen met hen geluksmomenten. Herken jij je hierin? Laten we dan snel kennismaken!

Jouw werkplek
Het Kooiveen is een kleinschalige woonvoorziening in een rustige buurt in Oldebroek waar begeleiding wordt geboden aan 6 mensen met ernstig meervoudige beperking. Zij variëren in leeftijd tussen de 30 en 65 jaar. De locatie bestaat uit 2 woningen. Iedere cliënt is uniek en heeft zijn/haar eigen zorgvraag en mogelijkheden.

Het team
Je komt te werken in een gedreven en enthousiast team met 8 collega’s. Samen met je collega’s ondersteun jij de cliënten en maak jij van elke dag een mooie beleving. Jullie creëeren je een veilige en stabiele omgeving waarin je de cliënten helpt om de wereld om hen heen te begrijpen.Goede zorg en begeleiding betekent voor iedere cliënt net even wat anders. Jullie zijn dagelijks bezig met het leveren van goede zorg en ondersteuning. Jullie weten wat de cliënt nodig heeft om het beste uit zichzelf te halen.

Jouw uitdaging
Elke werkdag is anders en heeft haar eigen dynamiek en mooie momenten. Jij bent er voor de cliënten, jij betekent écht iets voor ze.

  • Je geeft cliënten met een ernstige meervoudige beperking hun dagelijkse zorg
  • Je geeft oprechte aandacht en begrijpt de kleinste signalen
  • Je kent ze goed, bent altijd dichtbij en weet waar ze gelukkig van worden
  • Je daagt ze uit, met nieuwe prikkels en activiteiten

Als coördinerend begeleider organiseer je alles wat er voor jouw cliënten op medisch en administratief vlak geregeld moet worden. In de omgang met collega's heb je een coachende en faciliterende rol. Je weet je een goede werksfeer te creëren waarbij positiviteit en openheid voorop staan.

Over jou
De cliënt vraagt jouw hulp vaak zonder woorden. Jij begrijpt hun signalen en past de begeleiding daarop aan. Jij kan je goed inleven in de cliënten en weet wat zij op dat moment nodig hebben. Met deskundigheid, warmte en liefde zorg jij voor de cliënten. Je weet van aanpakken, bent geduldig en kan goed in teamverband werken.
Je hebt:

  • een afgeronde mbo niveau 3 of 4 opleiding (Begeleider) en een mbo niveau 4 of hbo opleiding (Coördinerend Begeleider) op het gebied van Zorg en Welzijn;
  • interesse in of ervaring met het werken met mensen met een ernstig meervoudige beperking;
  • affiniteit met zelforganisatie en regelarme zorg.

Je werkt in onregelmatige diensten zoals; dag-, avond- en/of weekenddiensten.

Dit krijg je van ons
Bij Philadelphia halen we het beste uit elkaar. Daarom zorgen wij voor:

  • de ruimte om met je team zelforganiserend te werken;
  • een brutosalaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2338,- en maximaal € 3294,- (FWG 35 voor de functie Begeleider) of minimaal € 2617,- en maximaal € 3535,- (FWG 40 voor de functie Coördinerend Begeleider) bij een fulltime dienstverband van 36 uur, gebaseerd op je ervaring en opleiding. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag. Er hebben onderhandelingen plaatsgevonden binnen de huidige gehandicaptenzorg CAO. Dit brengt veel voordelen met zich mee waaronder een loonsverhoging van 13.2% en een betere reisvergoeding. Benieuwd naar alle voordelen? Lees dan hier de onderhandelingsresultaten;
  • een contract voor bepaalde tijd, bij gebleken geschiktheid zetten we die graag om naar onbepaalde tijd;
  • volop ruimte voor eigen inbreng en het ontwikkelen van jouw talenten, je werkt mee aan projecten en activiteiten;
  • faciliteiten om goed in je vel te zitten. Van opvangteam en leefstijlchecks tot timemanagement, trainingen en coaching, kies wat je nodig hebt;
  • korting op uitjes en een interessante laptop- en fietsregeling.

Bekijk al onze arbeidsvoorwaarden.

Echt iets voor jou?
Solliciteer dan snel! Doe dit uiterlijk zondag 5 mei 2024. Het vacaturenummer is 4788.
Heb je nog vragen? Bel of whatsapp dan met Bianca Haverkamp, manager Zorg & Begeleiding, op telefoonnummer 06 - 11 86 45 56.
De kennismakingsgesprekken worden in overleg met jou gepland.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in