+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oosterhout (NB).
Laad meer vacatures

Chauffeur C Oosterhout (NB)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

IQ Select

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
IQ Select

Gevraagd

  • 8 - 10 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen (C)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.000 p/m

Vacature in het kort

Sluit je aan bij ons team als Chauffeur C en werk in de wereld van afvaltransport. Je dag begint vroeg en eindigt op tijd voor het avondeten. Je rijdt in je eigen regio en hebt veel interactie met collega's en klanten. Je bent belangrijk voor duurzaamheid en het succes van ons bedrijf. We bieden duidelijke werktijden, een goed salaris en een kans om te groeien. Dit is meer dan een baan, het is een kans op een fijn leven! Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving

Chauffeur C:

Sluit je aan bij onze opdrachtgever, een toonaangevende speler in afvaltransport, en ervaar een werkomgeving met focus op professionaliteit, duurzaamheid en groei. Als chauffeur C ben je verantwoordelijk voor het inzamelen van afval bij diverse zakelijke klanten. Jouw dag begint tussen 06:00u en 07:00u en duurt gemiddeld 8 tot 10 uur, zodat je 's avonds thuis bent. Je werkt meestal van maandag tot en met vrijdag, met soms een zaterdagdienst voor een extra vrije doordeweekse dag.

Jouw dag:

Samen met collega's leeg je containers bij diverse klanten, variërend van supermarkten tot kantoorpanden en campings, altijd in jouw regio. Halverwege de dag kun je wisselen met een collega chauffeur C voor de veiligheid. Een praatje met de klant maakt deel uit van je dag, en je waardeert het hebben van je eigen vaste route, waar je de containers precies kent.

Je bent niet alleen een belangrijke schakel in ons duurzame initiatief, maar ook het visitekaartje van onze opdrachtgever. Aan het einde van de dag rijd je met een volle wagen naar de stortplaats en spring je bij op andere routes als collega's vertraging hebben.

Wat bieden wij:

• Duidelijke werktijden: meestal ben je voor het avondeten thuis.

• Interactie met collega's en klanten. 

• Salariëring in de D-schaal, afhankelijk van je rijervaring.

• Reiskosten- en overurenvergoeding.

Kortom, alle ingrediënten voor een geweldige baan en een fijn privéleven!

Wat verwachten wij:

Je hebt rijbewijs C en code 95 (of de bereidheid deze te behalen). Je hebt een energieke instelling, houdt van fysiek werk en bent het visitekaartje van onze opdrachtgever. 

Interesse in de vacature Chauffeur C? We kijken uit naar jouw sollicitatie! Neem contact via 076 303 7777 of stuur je CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..


Functie eisen
  • C rijbewijs 
  • Code 95 en bestuurderskaart 
  • Goede fysieke gesteldheid i.v.m. zwaar werk 
  • Team speler 
Arbeidsvoorwaarden
  • Goede arbeidsvoorwaarden 
  • Uitbetaling conform TLN CAO 
  • Netto salaris tussen de €600,- en €800,- per week 
IQ Select als werkgever

IQ Select de supermarkt van de vaste banen in het transport!

Op zoek naar de perfecte vaste baan in transport? Zoek niet verder! IQ Select staat voor je klaar. Wij zijn dé supermarkt voor transportbanen, en we willen jou helpen om je droombaan te vinden bij de mooiste opdrachtgevers.

Wat maakt IQ Select anders? We begrijpen dat jouw baan meer is dan alleen werk. Het is een deel van jouw leven en carrière. Daarom gaan we verder dan simpelweg cv's matchen. We leren jou persoonlijk kennen – jouw vaardigheden, ambities en wat jou uniek maakt. Zo kunnen we je verbinden met een werkgever die niet alleen bij je past, maar die je ook de kansen en groei biedt die je verdient.

Met het grootste aanbod transportbanen, voor alle soorten vrachtwagenchauffeurs en logistieke helden, bij ons heb jij die keuze. Wat jouw expertise ook is, we hebben passende banen voor  jou. Onze focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit. We werken samen met de beste bedrijven in de sector die jouw inzet waarderen en belonen met de beste voorwaarden en een vaste baan.

Bij IQ Select draait het om tevredenheid. Onze reputatie is gebouwd op succesverhalen van zowel werkzoekenden als werkgevers. We zijn jouw brug naar die geweldige kansen in de transportwereld. Geen gedoe, geen giswerk. Alleen een persoonlijke reis naar een fantastische nieuwe vaste baan.

Klaar om de volgende stap te zetten? IQ Select staat voor je klaar. Jouw toekomst in transport begint hier en nu!

Wij zijn er voor alle soorten vrachtwagenchauffeurs en logistieke helden: bij ons heb je volop keuze. Wat jouw expertise ook is, we hebben passende banen voor jou. Onze focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit. We werken samen met de beste bedrijven in de sector die jouw inzet waarderen en belonen met de beste voorwaarden en een vaste baan. Wij zijn geen uitzendbureau, maar jouw brug naar geweldige kansen in de transportwereld. Geen gedoe, geen giswerk: alleen een persoonlijke reis naar een fantastische nieuwe baan.

IQ Select – De supermarkt voor vaste banen in het transport

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in