+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oosterwolde (FR).

Teamleider assemblage Oosterwolde (FR)

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

www.bureautechniek.nl

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.400 p/m

Vacatureomschrijving

Ben jij een enthousiaste leider met passie voor het optimaliseren van productieprocessen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees snel verder voor meer informatie.

Ben jij een enthousiaste leider met passie voor het optimaliseren van productieprocessen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees snel verder voor meer informatie. 

Als groepsleider assemblage ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een team van circa 30 medewerkers die werkzaam zijn in een 3 ploegensysteem. Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn het realiseren van de kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen van de afdeling assemblage, het motiveren en aansturen van medewerkers om productie- en kwaliteitsdoelstellingen te behalen, het zorgen voor een goede, collegiale en veilige werkomgeving, en het continu verbeteren van processen en de organisatie. Je werkt in dagdienst en bent flexibel, leergierig en begrijpt de betekenis van no nonsens. 

Een werkdag van een groepsleider assemblage begint meestal met het bespreken van de prioriteiten en doelstellingen van de dag met het team. Daarnaast worden eventuele operationele problemen besproken en beslissingen genomen over de oplossingen hiervoor. Tijdens de dag houdt de groepsleider de voortgang van de productie in de gaten en houdt hij of zij contact met andere afdelingen om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Er vinden regelmatig controles plaats om de kwaliteit van de producten te waarborgen en de groepsleider zorgt ervoor dat de productiviteit hoog blijft en dat deadlines worden gehaald. Tijdens de pauzes en bij vergaderingen wordt er contact gehouden met het team en worden eventuele problemen besproken. Aan het einde van de werkdag wordt er vaak een evaluatie gehouden over de dag en worden er plannen gemaakt voor de volgende dag. 

Kortom, als groepsleider assemblage ben jij de motor achter de productie en draag jij bij aan de groei en het succes van de organisatie! 


Over het bedrijf

Je komt te werken bij de grootste vlakglasproducent ter wereld die vlakglas produceert, verwerkt en veredelt voor diverse sectoren. Met een uitstekende landelijke dekking van 21 locaties, bedienen zij kleine zelfstandigen tot grote bouwbedrijven. Hun kracht ligt in het groot denken en lokaal opereren. Innovatie, diversiteit, milieu en integriteit zijn belangrijke kernwaarden. Het R&D center werkt dagelijks aan de verbetering van producten en processen, terwijl de culturele diversiteit van het personeel wordt beschouwd als een bron van verrijking en vooruitgang. Duurzame en economische ontwikkeling is een belangrijk streven en er wordt veel geïnvesteerd in onderzoek naar duurzaamheid.


Wat wij bieden
  • Werken in een informele sfeer en met korte lijnen;
  • Werken bij een bedrijf die veel waarde hecht aan collegialiteit;
  • Een functie met veel zelfstandigheid en afwisseling voor 40 uren per week (werktijden); 
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantie dagen en 13- ADV dagen;
  • Een marktconform salaris tot maximaal €3400,- bruto per maand; 
  • Een baan voor de lange termijn. 
Wat wij vragen
  • Je beschikt over technisch inzicht en leidinggevende capaciteiten; 
  • Mbo werk- en denkniveau; 
  • Je bent communicatief vaardig; 
  • Je hebt functie gerelateerde kennis van de Engelse en/of Duitse taal. 
Overige informatie

Wil jij meer weten over de functie monteur of dit bedrijf? Bel dan naar Robin van der Velde (+31 6 82056763), zij geeft je graag meer informatie! 

Past deze functie niet helemaal bij jou? Geen probleem, niet alle vacatures staan op de website. Bel naar 0513-745081 of mail je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. dan helpen wij je met de zoektocht naar jouw passende baan!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in