+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Telefoniste – secretarieel assistente Oss

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

STM Machinebouw

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie doe je veel verschillende dingen. Je praat met klanten en bezoekers, zorgt dat de website actueel is, en doet ook wat administratief werk. Verder beantwoord je e-mails, regel je hotelboekingen, maak je lunches klaar en zorg je dat er genoeg kantoor- en kantine spullen zijn. Het is een afwisselende baan waarin je veel contact hebt met mensen en zorgt dat alles op rolletjes loopt. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

In deze uitdagende spilfunctie ga jij je bezighouden met een breed en afwisselend takenpakket; je staat klanten/relaties op een prettige wijze te woord aan de telefoon en je ontvangt bezoekers. Daarnaast houd je de website up-to-date en je verzorgt diverse lichte administratieve werkzaamheden. Je beantwoordt mails, boekt hotels, verzorgt lunches en je houdt de voorraad kantoorartikelen en kantinebenodigdheden e.d. op orde.



Gevraagd

Voor deze afwisselende functie gaat de voorkeur uit naar kandidaten met een secretariële opleiding op Mbo-niveau en minimaal 1-3 jaar werkervaring als telefoniste/receptioniste/administratief medewerkster of secretaresse. Je hebt van nature een “hands-on” mentaliteit, bent klantvriendelijk, servicegericht en collegiaal ingesteld. Je bent flexibel, secuur en kunt prima met de pc overweg.



Aanbod

Werken bij STM Machinebouw is werken bij een goed georganiseerd en gezellig Brabants bedrijf met korte lijntjes, leuke collega’s en een informele sfeer. Het betreft hier een functie voor 32, 36 of 40 uur per week waarbij de definitieve werktijden in overleg kunnen worden vastgesteld. Je treedt direct in dienst bij STM Machinebouw en men biedt een prima salaris en een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden.

Zijn er nog vragen of heb je interesse? Reageer dan snel, we zijn erg benieuwd naar je reactie.



Bedrijfsomschrijving


STM Machinebouw B.V. in Oss (bedrijventerrein Vorstengrafdonk) heeft een uitstekende naam opgebouwd als turn key partner voor speciaal machinebouw en -constructies in de food- en non-food industrie. STM Machinebouw bestrijkt als one-stop-shop het hele gebied vanaf klant specifieke conceptvorming tot advisering, engineering, ontwerp, vervaardigen, revisie, montage en installatie van machineonderdelen, componenten, modules en complete machines of constructies. Van zeer specialistisch maatwerk in interne transportsystemen tot bijzondere machinebouwoplossingen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in