+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oudemolen (NB).
Laad meer vacatures

Project coördinator evenementenbranche, fulltime, standplaats omgeving oudemolen NB NL Oudemolen (NB)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

VDM Trading

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Telefoon v/d zaak

Vacatureomschrijving

Wat wij zoeken:

Jij weet wat af van het reilen en zeilen binnen de evenementenbranche. Als jij ernaar toegestuurd wordt weet jij precies hoe je het in elkaar gaat zetten. Je krijgt het voor elkaar dat alles voor opening opgebouwd is (uiteraard met een team die met je meegaat) rekening houdend met de leidraden die je tijdens je inwerkperiode hebt meegekregen. In de zomermaanden weet je dat het werk meer is en dat je even een stapje harder moet zetten, in de wintermaanden kan je meewerken aan de andere voorkomende werkzaamheden om in de zomer weer knallend er tegen aan te kunnen gaan en deze taken zijn heel uiteenlopend en natuurlijk binnen jouw kunnen. Uiteraard kan het zo zijn dat je zoveel uren meer in de zomermaanden hebt gewerkt dat je in de winter een kortere werkweek hebt en dus lekker bij kan komen.

Wat ga je dan doen:

VDM eventservice is werkzaam in de eventcleaning. Jij bent de spil in het web die het project van begin tot eind in deze tak goed kan laten verlopen op lokatie. Dit begint bij de opbouw van onze spullen en eindigt bij het afbreken en schoon opleveren van het terrein en alle momenten daartussenin. Jij hebt daar een team rondlopen die je zo weet in te delen dat overal aan is gedacht en het werk dus lekker kan verlopen. Jij blijft rustig als er iets tegenzit en kan dan goed overleggen met jouw collega's hoe op te lossen, of kan dit gewoon zelf oplossen. Je bent tijdens het project dat je coördineert het aanspreekpunt voor de organisatie en weet de taken goed te verdelen over de meegestuurde medewerkers. Jij bent er ook niet vies van om mee te werken op de drukke momenten want daar ontkom je gewoon niet aan en zo hou je het overzicht.


Gevraagd

Moet ik nog ergens in het bezit van zijn?

Moeten is een groot woord bij ons, je moet gewoon plezier hebben en iets wat je nog niet hebt kan je halen. Vaak zegt ervaring en inzet meer dan je diploma. Tuurlijk zijn sommige dingen handig om te hebben. Dan moet je denken aan:
  • Rijbewijs B en wellicht e of misschien zelfs c/e, waarvan we rijbewijs B dan toch wel het belangrijkste vinden.
  • Heftruckcertificaat? Dit is er zo een als je hem niet hebt kun je hem halen, maar als je hem al hebt toch wel handig.
  • Een diploma eisen wij niet, wel verwachten we dat je inzet hebt. Alles kan je leren als je het maar wilt en snapt. Dus ben jij eigenlijk hovenier/verzorgende/horecamedewerker of wat dan ook en heb je het wel gezien of zit je meer op kantoor en wil je naar buiten iedereen is welkom! Heb je misschien zelfs geen diploma en inmiddels wel ervaring met (kleinere teams) aansturen en je handen uit de mouwen steken (ongeacht de branche) ben je ook welkom. Gezien de functie is een werk/denk niveau van in elk geval MBO 3/4 wel handig.
  • Affiniteit met de evenementenbranche, je moet er niet in gewerkt hebben, je moet het wel leuk vinden om erin te gaan werken en snappen dat het echt wel eens lange dagen kunnen zijn en hard werken kan zijn.


Aanbod

En wat nog meer?

Jouw salaris begint vanaf €2500,- per maand bij een 40urige werkweek. Bij meer ervaring kan deze indicatie hoger uitvallen natuurlijk!
Zoals al even benoemd is er een mogelijkheid om de overuren in de zomer in te zetten in de winter voor een kortere werkweek, als je ze uitbetaald wil hebben kan dat natuurlijk ook!
uiteraard heb je ook vakantiedagen, deze kan je opnemenà mits je wel terugkomt natuurlijk!
Je wordt onderdeel van een supergezellig team met vaste en flexibele medewerkers! In de wintermaanden hebben we vaak op vrijdagmiddag een overleg en sluiten we af met een VRIJMIBO! Dat kan ook gewoon met de eigenaren erbij, dat is wel typisch de sfeer hier.
Doorgroeimogelijkheden? Jazeker, we zijn een groeiende organisatie dus jij kan gewoon meegroeien hierin.
Als bovenstaande nog niet voldoende is, is een auto van de zaak bespreekbaar, uiteraard ook een telefoon van de zaak welke bespreekbaar is en alles waarvan jij denkt dat zou wel eens handig kunnen zijn van de zaak, is gewoon bespreekbaar.

Uren

40 uur
met mogelijkheid dat je in de zomer meer uur draait en in de winter een 3-4 daagse werkweek

Salaris

salarisindicatie start bij €2500,- per maand bij een 40-urige werkweek. Ervaring speelt een rol in de hoogte
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in