+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Projectcoördinator Reparatie Onderhoud Sliedrecht Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BOEG

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij dit bedrijf draait alles om duurzaamheid en het creëren van meer dan alleen gebouwen. Als Projectcoördinator Reparatie Onderhoud speel je een belangrijke rol. Je werkdag is nooit hetzelfde. Je zorgt voor de planning, bestelt materialen en houdt alles in de gaten. Je werkt samen met een team dat echt waarde hecht aan jou. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Vanuit het hoofdkantoor in Dordrecht en andere vestigingen door heel Nederland houden ze zich dagelijks met ongeveer 600 collega´s bezig met ontwikkeling, realisatie en onderhoud van een gebouw of woning. Ze hebben oog voor duurzaamheid en circulaire oplossingen waarbij de de mens centraal stellen. Zij maken van een gebouw tenslotte meer dan een verzameling stenen. Meedenken, vooruitdenken en verantwoordelijkheid nemen zijn belangrijke waarden voor dit bedrijf. Samen duurzaam bouwen aan tevredenheid!


Functie

Als Projectcoördinator Reparatie Onderhoud is iedere dag anders. Daarna zoek je naar een beschikbare monteur, registreer je het verzoek en leg je de situatie gedetailleerd vast voor de vakmannen zodat zij het best mogelijke resultaat kunnen leveren.Ook zorg je ervoor dat de benodigde materialen bij onze vaste partners worden besteld en bekijk je of deze ook op de afgesproken datum zijn geleverd. Door middel van het overzicht van de geboekte materialen en de terugkoppeling van de vakmannen stel je een afrekenstaat op en ben je verantwoordelijk voor de bewaking hiervan.

Gedurende de dag houd jij als Projectcoördinator Reparatie Onderhoud toezicht op de dagplanning, stuurt bij waar nodig, en brengt alle betrokkenen tijdig op de hoogte. Als de vakmannen klaar zijn, controleer je of de werkorder netjes is afgemeld en of er nog vervolgacties uitgevoerd dienen te worden.
Samen met de Teamleider en de opdrachtgever evalueer jij structureel tijdens een werkoverleg de bijzonderheden, doorlooptijd en de kwaliteit van de uitgevoerde werkbonnen.


Eisen
  • Een afgeronde mbo opleiding, bij voorkeur richting Bouwkunde; of
  • Relevante werkervaring in een soortgelijke functie binnen het reparatie-mutatieonderhoud
  • Je bent 32 tot 40 uur beschikbaar

Voorwaarden
  • Een informele werksfeer in ons kantoor in Sliedrecht waardoor jij echt jezelf kan zijn en jullie samen kunnen bouwen aan een stabiel en hardwerkend team
  • Onze medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal. Om deze reden willen wij jou graag een passend salarisvoorstel aanbieden aan de hand van jouw kennis en kunde
  • 30 verlofdagen en 13 TSF dagen (op fulltime basis), goed pensioenfonds, laptop, telefoon en bijdrage aan het collectieve ziektekostenverzekering

Extra

Is dit de volgende stap voor jou? Reageer dan op deze vacature en ik spreek jou snel.

Liever vast bij BOEG in dienst? Dat kan. Als BOEGbeeld ga je namelijk op projectbasis aan de slag bij de tofste projecten die het beste bij jou passen. Naast deze werkgarantie, heb je de mogelijkheid om onze wekelijkse vrijdagmiddagborrels en andere leuke uitjes bij te wonen, je bent tenslotte onderdeel van BOEG.

Wil je meer informatie? Dit kun je aangeven in je sollicitatie voor deze functie.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in