+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oudewater.
Laad meer vacatures

.NET developer koffie-industrie Oudewater

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

.NET Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.000 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als .NET Developer speel je een sleutelrol in de technologische vernieuwing van ons IoT-platform voor koffiemachines, waarbij je bijdraagt aan innovatieve oplossingen zoals foutdiagnose op afstand. Je werkt ook aan het verbeteren van ons Dynamics platform. Jouw pragmatische aanpak en snel inzicht maken jou een cruciale schakel. Geniet van de dynamiek van een snelgroeiende organisatie in de koffie-industrie en draag direct bij aan onze technologische vooruitgang. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Als .NET Developer bevind je je in het kloppende hart van hun technologische vernieuwing. Je vervult een sleutelrol bij het verder ontwikkelen van het IoT-platform voor koffiemachines, een innovatief project waarbij je werkt aan het verzamelen van data zoals het gebruik van koffiebonen voor voorraadbeheer en automatische aanvulling. Bovendien maakt de foutdiagnose op afstand het mogelijk voor monteurs om efficiënt in te grijpen. 

Naast deze IoT-oplossing, ben je ook betrokken bij het verbeteren van ons Dynamics platform, een essentieel systeem voor de administratie en ondersteuning van alle bedrijfsafdelingen. Jouw focus als .NET developer ligt op het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het integreren van verschillende systemen binnen Dynamics, .NET8, Azure (IoT Hub, Functions, en Data Lake). 

Jouw pragmatische aanpak, snel inzicht in processen en data, en jouw vermogen om kansen te zien, maken jou een cruciale schakel in dit team. Je werkt nauw samen in een hecht team, waar jouw inbreng direct bijdraagt aan onze groei en succes. Als je het leuk vindt om direct contact te hebben met de business, biedt deze rol je die unieke kans. 

We zijn op zoek naar iemand die niet alleen technisch onderlegd is, maar ook geniet van de dynamiek van een snelgroeiende organisatie in de koffie-industrie. Ben jij klaar om een essentiële bijdrage te leveren aan onze technologische vooruitgang en direct impact te maken? Sluit je aan bij ons team en draag bij aan de toekomst van koffiebeleving. 



Gevraagd

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau; 
  • Je beschikt over minimaal 2 jaar werkervaring met .NET; 
  • Je hebt affiniteit met Dynamics365. 


Aanbod

  • Een salaris tussen de €3.000 en €4.000 op basis van een 40-urige werkweek; 
  • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband; 
  • De mogelijkheid om je op zowel professioneel en persoonlijk vlak verder te ontwikkelen; 
  • 24 vakantiedagen met optie tot bijkopen; 
  • Een goede pensioensregeling; 
  • 8% vakantiegeld; 
  • Reiskostenvergoeding; 
  • Een eigen koffiemachine met koffiebonen voor bij jou thuis; 
  • Leuke bedrijfsuitjes, zoals twee keer per jaar een groot feest. 


Bedrijfsomschrijving

Dit koffiebedrijf uit Oudewater is meer dan alleen een koffieleverancier. Samen met ruim 70 collega's creëren ze een omgeving waar innovatie en creativiteit centraal staan. Op dit moment drinken ongeveer 10.000 MKB-bedrijven al hun koffie. Hun streven is om de nummer één koffieleverancier te worden voor bedrijven in Nederland. Dit willen zij doen door onder andere techniek te blijven combineren in het leveren van de beste koffie. Zo zorgen zij ervoor de acties, menu's of foutmeldingen direct getoond kunnen worden in het display van de machine. Dit allemaal naar wens van de desbetreffende klant!  Ze zijn constant bezig met het creëren van nieuwe producten, en het verbeteren en innoveren van bestaande producten. Dit bedrijf maakt tevens impact op een eerlijke en duurzame manier. Dit doen ze door onderdelen een tweede leven te geven en duurzame materialen te gebruiken zoals bamboe roerstaafjes en biologisch afbreekbare afvalzakken.  Er heerst een hele aangename en unieke bedrijfscultuur. Dit komt door hun pragmatische aanpak, korte communicatielijnen en de maandelijkse activiteiten en evenementen die zorgen voor een sterke teamgeest. Unieke uitjes is waar zij in uitblinken. Zo hebben zij een Casinoavond en een Roast van het bedrijf georganiseerd. Ook staat persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel. Ze bieden daarom ook ruimte en budget voor jouw ontwikkeling op professioneel en persoonlijk vlak.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in