+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Pernis Rotterdam.
Laad meer vacatures

Ervaren leerkracht Pernis Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Roler

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Voor het aankomende schooljaar zoeken we een ervaren leerkracht die het verschil wil maken binnen een basisschool + SBO, waar passend onderwijs centraal staat. Je krijgt de unieke kans om zelf je klas te kiezen, waardoor je je passies en vaardigheden optimaal kunt benutten. Geniet van flexibele werktijden en de mogelijkheid tot een vaste aanstelling. Ontwikkel jezelf in een omgeving die innovatie, zelfstandig leren en sociale vaardigheden stimuleert. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Algemene informatie

Ben je een ervaren leerkracht op zoek naar een boeiende rol binnen een basisschool in Rotterdam? Voor het schooljaar 2024-2025 bieden we je de vrijheid om zelf te kiezen in welke klas je wilt lesgeven, met de mogelijkheid tot een vaste aanstelling. Is dit de kans die je niet wilt missen? Ontdek meer over deze vacature!


Functie informatie

Deze reguliere basisschool + SBO, bekend om zijn toegewijde benadering van passend onderwijs, is op zoek naar een gemotiveerde en ervaren leerkracht die een verschil wil maken in de onderwijservaring van elk kind. De leerkracht heeft de vrijheid om te kiezen welke klas hij of zij wil lesgeven, wat de mogelijkheid biedt om de eigen vaardigheden en passies optimaal in te zetten binnen het onderwijs. De instelling biedt flexibele werktijden, met een sterke voorkeur voor kandidaten die zich zoveel mogelijk willen inzetten gedurende het schooljaar, en er is een optie op een vaste aanstelling voor de juiste kandidaat.

Deze school hecht grote waarde aan het creëren van een leeromgeving waarin elke leerling individuele aandacht krijgt, zodat hun unieke behoeften en talenten worden erkend en gestimuleerd. Het team zet zich in voor het toepassen van innovatieve onderwijsmethoden en technieken, gericht op het bevorderen van zelfstandig leren en het ontwikkelen van sociale vaardigheden. Met een sterke focus op samenwerking tussen leraren, ouders en specialisten, streeft de instelling ernaar om een inclusieve gemeenschap te bouwen waarin iedereen zich gewaardeerd en ondersteund voelt.

Als je gepassioneerd bent over onderwijs en een belangrijke bijdrage wilt leveren aan de ontwikkeling van kinderen, neem dan zeker contact met ons op!


Wat wij vragen

✓ Je bent in het bezit van je PABO diploma en hebt al ervaring voor de klas ✓ Creëert boeiende en motiverende lessen om de betrokkenheid van de leerlingen te maximaliseren ✓ Je hebt een sterke aanwezigheid en voelt je zelfverzekerd als je voor de klas staat, wat bijdraagt aan een effectieve en stimulerende leeromgeving


Wat wij bieden

✓ Vanaf start volgend schooljaar tot het einde van volgend schooljaar met de mogelijkheid tot vaste indiensttreding ✓ Salaris conform CAO-PO ✓ Een passende pensioenregeling ✓ Gedurende de opdracht persoonlijke begeleiding door onderwijsadviseur Ruben, met 10 jaar ervaring voor de klas ✓ Toegang tot de digitale leeromgeving


Sollicitatieproces

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature en zie jij jezelf al helemaal werken op deze school? Pak dan je rol en solliciteer via onderstaande knop! Past bovenstaande vacature niet helemaal bij wat je zoekt? Ik ga graag met je in gesprek om jouw wensen te bespreken. Voor vragen kun je contact opnemen met Ilse Le Large, via 06-82074282 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in