+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Raamsdonksveer.
Laad meer vacatures

Schilder Raamsdonksveer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Klaar voor een nieuwe stap als schilder? Bij ons vind je de perfecte werkplek, of je nu liever alleen werkt of in een team. Ervaring is niet altijd nodig, we helpen je groeien. Je verdient een goed salaris en kunt kiezen hoe vaak je betaald krijgt. Bij ons kun je gratis cursussen volgen en punten verdienen voor leuke cadeaus. Vergeet onze gezellige evenementen niet, zoals de jaarlijkse barbecue. We kijken uit naar je komst! Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Ben je toe aan een nieuwe stap in je schildersloopbaan in West-Brabant? We plaatsen je bij een opdrachtgever in jouw regio die perfect bij je past. Of je nu de voorkeur geeft aan particuliere opdrachten of grootschalige projecten, bij ons staat nauwkeurig en verantwoordelijk werken voorop. Als schilder krijg je diverse taken, van voorbereidend werk tot gronden, aflakken, houtrot- of betonreparatie, en zelfs behangen of glaszetten. Op basis van je ervaring en vaardigheden vinden we de ideale werkplek voor jou.


Ben jij het?

We verwelkomen schilders van alle niveaus. Je kunt zelfstandig werken maar staat ook open voor teamwork. Zelfs als je weinig of geen ervaring hebt, hebben we mogelijkheden voor je! Redelijke beheersing van het Nederlands, een rijbewijs B en een VCA-certificaat zijn belangrijk. Als je nog geen VCA-certificaat hebt, helpen we je deze kosteloos te behalen of te vernieuwen.


Wat wij bieden

Op basis van je vaardigheden en ervaring stellen we een passend salaris vast, tussen de €2.600,- en €3.300,- bruto per maand, met de keuze tussen wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Je pensioenopbouw is naar eigen keuze en bij goed functioneren ligt een vast contract in het verschiet. We willen dat je snel aan de slag gaat bij een passende opdrachtgever waar je met plezier blijft werken. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om meerdere keren per jaar kosteloos cursussen te volgen om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Met ons beloningssysteem verdien je punten die je kunt inruilen voor leuke cadeaus, van gereedschappen tot complete weekendjes weg! We kijken er ook naar uit om je te zien op onze jaarlijkse barbecue en kerstborrel, samen met je collega's van Faber.


Waar jij werkt

Bij Faber zoeken we voor jou als schilder een werkplek waar je jarenlang met plezier kunt werken aan projecten die bij je passen. We houden regelmatig contact om ervoor te zorgen dat je met plezier naar je werk blijft gaan, en we staan altijd klaar om je vragen en zorgen te beantwoorden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden die we voor jou als schilder hebben!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in