+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Reeuwijk.
Laad meer vacatures

Leidinggevende Foodtruck/Cateringmedewerker, fulltime Reeuwijk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Mocky/Just Say

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Hou je van werken met foodtrucks en op festivals? Wij zoeken een Leidinggevende Cateringmedewerker die ons team komt versterken. Je gaat aan de slag op verschillende evenementen, van festivals tot bedrijfslunches. Jouw taak is het leiden van het cateringteam en zorgen voor een geweldige ervaring voor onze klanten. Je werkt ook aan het opzetten van foodtrucks en het waarborgen van de kwaliteit van het eten. Veiligheid en kwaliteit staan voorop. Je zorgt dat alles perfect is, van pizza's tot lunch met kaas. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij gepassioneerd door foodtrucks, festivals en het leveren van uitstekende cateringdiensten op diverse locaties? Zoek niet verder! Wij zijn op zoek naar een dynamische en ervaren Leidinggevende Cateringmedewerker om ons team te versterken.

Als Leidinggevende Cateringmedewerker bij ons bedrijf ben je verantwoordelijk voor het coördineren en leiden van onze cateringactiviteiten op verschillende evenementen, van bruisende festivals tot bedrijfslunches. Je zult een sleutelrol spelen in het aansturen van ons team van cateringmedewerkers om een onvergetelijke ervaring te bieden aan onze klanten.

Belangrijkste verantwoordelijkheden:
- Coördineren van de operationele activiteiten op evenementenlocaties, inclusief het opzetten van foodtrucks, het organiseren van de service en het waarborgen van de kwaliteit van onze gerechten.
- Leiden en motiveren van het cateringteam om te zorgen voor een soepele en efficiënte service, waarbij de klanttevredenheid altijd centraal staat.
- Werken volgens strikte hygiënenormen en voedselveiligheidsvoorschriften om de hoogste kwaliteit en veiligheid van onze producten te garanderen.
- Aandacht hebben voor detail en streven naar perfectie in alles wat je doet, van het bereiden van heerlijke pizza's tot het samenstellen van smakelijke lunchmenu's met een focus op kaas.


Gevraagd

Gewenste kwalificaties:
- Minimaal 2 jaar ervaring in de horeca, bij voorkeur in catering of foodtruckactiviteiten.
- Uitstekende leiderschapsvaardigheden met het vermogen om een team te inspireren en te leiden.
- Sterke organisatorische en communicatieve vaardigheden, met het vermogen om effectief te multitasken in een dynamische omgeving.
- Passie voor lekker eten en affiniteit met kaas en Italië is een pluspunt!
- Flexibiliteit om te werken tijdens weekenden en avonduren, aangezien evenementen vaak buiten reguliere kantooruren plaatsvinden.

Uren

38 - 40 uur
38

Salaris

Afhankelijk van leeftijd bepalen we het salaris.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in