+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Catering medewerker Utrecht Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 25 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 13,27 p/u

Vacatureomschrijving

Hé jij! Wij hebben dé baan voor een gemotiveerde catering medewerker zoals jij! Niet aan de slag bij één bedrijfsrestaurant. Welnéé, veel te saai! Jij gaat aan de slag bij verschillende bedrijfsrestaurants in Utrecht. Yes afwisseling! Dat klinkt toch heerlijk? Lees snel verder :-)

Wat bieden wij jou
  • € 13,27 per uur. Fijn!
  • Elke week je salaris. Ca$hen!
  • Afwisselende en leuke locaties!
  • Gezellige en leuke collega's!
  • Mooie trainingen, speciaal voor jouw ontwikkeling.
  • Werken wanneer jij het wil
Wie ben jij

We zijn niet zo moeilijk. We vinden het vooral belangrijk dat jij als catering medewerker

  • Woont in de omgeving van Utrecht
  • Flexibel inzetbaar bent
  • Er vooral veel zin in hebt
Wat ga je doen

Het leuke deel. Yes! Jij gaat gezellig aan de slag als catering medewerker. Dit doe jij op diverse locaties in Utrecht. Het leuke is, elk restaurant heeft een eigen cultuur. Sommige locaties zijn juist erg bezig met gezond en verantwoord eten. Op andere locaties valt juist een broodje kroket erg goed in de smaak.

Nu hoor ik je denken, wat ga ik dan doen? Jij runt samen met jouw collega's het bedrijfsrestaurant. Jij maakt de lekkerste broodjes en soepen en vult de koelingen bij. Of je maakt een mooie salade of je bereidt de snacks. Zijn de counters aangevuld? Ligt al het bestek klaar? Laat de gasten maar komen! Terwijl jouw gasten hun ogen uitkijken, sta jij achter de counter en maak je een praatje. Bij de kassa begint het wat drukker te worden, dus ook daar spring je snel even bij.
Je ziet dat jouw gasten echt genieten van al dat lekkers wat jij hebt klaargemaakt. Je krijgt een complimentje! Wat heerlijk, daar haalt een catering medewerker energie uit.

Wanneer jouw gasten voldaan het restaurant verlaten is het tijd voor de schoonmaak. Jij maakt de keuken en het restaurant schoon samen met je collega’s. Ook werk je de vaat weg in de spoelkeuken. Is alles schoon en opgeruimd? Mooi, dan kunnen je collega's de volgende dag weer goed aan de slag. Met een grote glimlach trek je de deur achter je dicht. Dit was een heerlijke werkdag.

Waar ga je werken

Jij staat straks als catering medewerker te shinen op meerdere locaties in Utrecht. Denk aan cateraars zoals: Albron, Sodexo, Eurest, ISS en Hutten. Wow, super leuk!

Sollicitatie

Dit klinkt toch fantastisch? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu als catering medewerker en je kan volgende week al aan het werk zijn. Wow!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in