+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoofddorp.
Laad meer vacatures

Cateringmedewerker Regio Hoofddorp Hoofddorp

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Vermaat

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 38 uur
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Hey horecatalent! Woon je in de regio Hoofddorp en zoek je een afwisselende baan? Kom dan werken bij ons van maandag t/m vrijdag tijdens kantoortijden (af en toe een avond) en wordt multi-inzetbaar. Je zal op verschillende locaties staan en wisselende werkzaamheden uitvoeren.

Jouw werkplek


Welkom bij ons internationale payments bedrijf! Onze open boek locatie biedt een bruisende sfeer waar Engels de voertaal is. Ons restaurant, met een eiland in het midden, verwelkomt dagelijks een divers aantal gasten. Op dinsdag en donderdag ontvangen we ongeveer 200 gasten, terwijl het op andere dagen rond de 80-100 ligt. Voornamelijk zakelijke gasten genieten van onze culinaire hoogstandjes, met een grote espressobar vooraan. Hoewel onze banquetingactiviteiten groeien, zijn we altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Onze werktijden zijn van 7:00 tot 15:30, en de locatie is uitstekend bereikbaar, op slechts 5 minuten loopafstand van station Hoofddorp. Join our dynamic team!
Jouw team


Ons fantastische team, met onder andere een chef-kok, cateringmedewerker, barista en horecamanager, zorgen voor een geweldige werksfeer. Daarnaast werken we met uitzendkrachten.
Jouw functie


‘Goedemorgen!’ Je bent met het goede been uit bed gestapt en hebt zin om te knallen.

Je maakt het restaurant 100% klaar voor een van de belangrijkste momenten van de dag: de lunch. Je helpt bij het voorbereiden van alle smoothies, salades, zoete snacks en sandwiches.

Dan is het lunchtijd! Je ziet zakenmensen die uitgebreid willen lunchen, een groepje stagiairs die snel een broodje willen happen en allerlei andere collega's die gezellig willen lunchen. Jij ontvangt de gasten met jouw open, enthousiaste en geïnteresseerde persoonlijkheid. En nog leuker, de gasten kennen jou inmiddels ook. Tussendoor help je nog even met kassa draaien of met het bereiden van een cappuccino met een fraai hartje.

Na de lunch ga je aan de slag met het opruimen, voorbereiden voor morgen en nog wat (vergaderende) mensen blij maken met een bakje koffie, tussendoortje of borrel. Door jouw vriendelijke service, is iedereen erg tevreden en heb je een paar dikke complimenten gekregen.

Jouw ingrediënten


  • Het liefst heb je al wat horeca ervaring, maar ook als aanstormend talent kun je bij ons terecht. Je voelt je in ieder geval thuis in de horeca.
  • Dat werken in de horeca fysiek best pittig kan zijn weet je. 
  • Jij zet altijd net dat extra stapje. Vooral wat gastvrijheid en service betreft.
  • Liefde gaat door de maag als het om eten & drinken gaat.
  • Bij Vermaat zit veiligheid in het fundament. Onze gasten kunnen rekenen op een voedselveilige omgeving omdat jij het iedere dag serieus neemt.

Sluiten de ingrediënten niet helemaal aan bij jou? Bij Vermaat verwelkomen we iedereen en omarmen we onze verschillen. Ervaar jij, om wat voor reden dan ook, een afstand tot werk? Via onze  Social Return  pagina komen onze Jobcoaches graag met jou in contact.

Jouw menu

  • Voorwaarden

    Naast salaris krijg je vakantiegeld, een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding, een vriendenbonus van €250,- en een voordelig fietsplan!


  • Vermaat Academy

    Voor jou als horecamedewerker bieden wij talentenprogramma’s om je verder te ontwikkelen, barista trainingen, online e-learnings die bij jou passen en trainingen op het vlak van veiligheid.


  • Vermaat Vol Verrassingen
    Echt lekker werken doe je vanuit ontspanning en gezelligheid en daarom organiseren we vanuit Vermaat het hele jaar door allerlei verrassingen. Denk aan sportieve activiteiten, prijsvragen, themaborrels en spectaculaire events zoals de Vermaat Inspiration Market. Het kan écht van alles zijn, dus er zit altijd een Vermaat verrassing bij die bij jou (en je team) past.

  • Benefits@work

    Op ons platform ‘Benefits at work’ vind je allerlei deals. Op zoek naar een nieuwe outfit? Of toe aan een dagje uit? We bieden je veel voordeel op bekende merken. 


  • Onboarding

    Als start bij je nieuwe baan, krijg je een kijkje in de wereld van Vermaat met een online e-learning HACCP, Allergenen en Vermaat. Ook krijg je een toffe goodiebag.


  • En nog veel meer....

    En dat is natuurlijk niet alles. Check het laatste nieuws en foodtrends in de Vermaat app, of relax op de bank met het Vermaat magazine, korting op je lunch en meer... 


Jouw werkgever

In 1978 begonnen als delicatessenwinkel. Nu uitgegroeid tot dé specialist in horeca op maat en daarbij één van de grootste horecawerkgevers van Nederland met 500+ door het hele land.

Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: binnen verschillende bedrijven, op de luchthavens, in musea, in ziekenhuizen, dierentuinen en nog veel meer. Ontdek op ons TikTok account de verschillende smaken!


Jouw sollicitatie

  • Online solliciteren
    Gewoon doen.

  • Korte intake

    Telefonisch kennismaken.


  • Gesprek op locatie
    Matchen.

  • Aan de slag
    Tot snel!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in