+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Catering medewerker Amsterdam Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 13,27 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Zoek je een leuke baan in de catering, waar je overdag werkt in verschillende bedrijfsrestaurants? Dan is dit iets voor jou! Je maakt deel uit van een team dat elke dag zorgt voor lekker eten en drinken. Je leert nieuwe dingen en werkt op verschillende plekken. Ook zijn er leuke borrels met je collega's. Je krijgt een goed salaris en reiskostenvergoeding. Plus, je kunt gratis trainingen volgen om jezelf te ontwikkelen. Klinkt goed? Solliciteer dan snel! Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een dynamische en afwisselende baan doordeweeks en overdag? Dan hebben wij dé perfecte kans voor jou! Word een gewaardeerde cateringmedewerker in Amsterdam . Ontdek de diversiteit van verschillende bedrijfsrestaurants,van vele toonaangevende organisaties. Bij Tempo-Team, Hospitality staat jouw werkgeluk voorop!

Wat bieden wij jou
  • Een aantrekkelijk salaris van € 13,27 per uur
  • Reiskostenvergoeding
  • Wekelijks betaling op je rekening. Nice!
  • Werkplezier staat hoog in het vaandel
  • Flexibele werktijden
  • Gratis trainingen om jezelf verder te ontwikkelen.
Wie ben jij

Als cateringmedewerker bereid en serveer je met plezier een lekkere koffie, lunch of tussendoortje aan je gasten. Je bezorgt mensen graag een goed gevoel. Ervaring is fijn, heb je dat niet? Geen probleem, zolang je maar graag wilt.. Wij leren het je met plezier. Verder:

  • Flexibel en energiek.
  • Beheers je de Nederlandse of Engelse taal
  • .Gastvrij en enthousiast.
Wat ga je doen

Jouw werkdag als cateringmedewerker is gevuld met plezier en afwisseling. Samen met je collega's bereid je de lunch voor in verschillende bedrijfsrestaurants. Denk aan het beleggen van verse broodjes, het maken van gezonde smoothies en het aanvullen van koelvitrines. Je staat klaar achter de kassa om de gasten te verwelkomen. Je maakt een gezellige praatje en houdt de counter netjes. Na de lunch is het tijd voor een stukje schoonmaak. Doekje over de tafels. Stoelen weer recht onder de tafel. Tenslotte help je jouw collega van de spoelkeuken met de afwas. Zo ziet een dag als cateringmedewerker eruit!

Waar ga je werken

Je komt te werken in de catering pool van Tempo Team Hospitality Dat betekent dat je op verschillende bedrijfslocaties in en om Amsterdam aan de slag gaat. Deze diversiteit zorgt niet alleen voor een verfrissende ervaring, maar ook voor gezelligheid met je collega's. Geniet van borrels die regelmatig worden georganiseerd om elkaar beter te leren kennen. Met Tempo-Team werk je niet zomaar, je wordt onderdeel van een levendige community waarin jouw bijdrage gewaardeerd wordt.

Sollicitatie

Natuurlijk zie jij jezelf hier al staan als cateringmedewerker. Want deze toffe vacature zorgt voor afwisseling! Vragen? Geen probleem! Bel, mail of stuur mij een whatsapp. Alles duidelijk? Druk op de solliciteerknop en ik spreek jou binnen 1 werkdag over deze vacature. Gezellig, tot dan!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in