+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Accountmanager Catering Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-team Nederland

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.550 - € 3.000 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van hospitality als Accountmanager Catering bij Tempo-Team, waar je verantwoordelijk bent voor het beheren en uitbreiden van cateraars in jouw portefeuille. Deze veelzijdige rol houdt in dat je veel onderweg bent, klanten bezoekt en proactief meedenkt om vacatures te vervullen. Geniet van een marktconform salaris, een royaal benefit-budget, de mogelijkheid om aandelen te kopen, een arbo-verantwoorde thuiswerkplek en een uitgebreid opleidingsaanbod. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Beschrijving

Energiek, gedreven en een passie voor hospitality? Vind je het vak gaaf en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees dan deze vacature als Accountmanager catering bij Tempo-Team Hospitality! Tempo-Team Hospitality bemiddelt diverse flexwerkers voor de mooiste eventlocaties en gave opdrachtgevers binnen de hospitality branche in heel Nederland. Hebben die baan? Solliciteer direct! 


Wat ga je doen

Als accountmanager (wij noemen het intercedent) voor Hospitality Noord heb jij enkele cateraars in je portefeuille waar je verantwoordelijk bent voor de tevredenheid en uitbouw. Daarnaast ga je samen met de planner én recruiter op zoek naar wat er mogelijk is om de diensten 100% te voorzien. In deze rol ben je veel onderweg en bij je klanten. Je gaat gesprekken aan met de locatiemanagers om te achterhalen wat er nodig is om 100% van de vacatures te voorzien. Denk aan het ombuigen van openstaande diensten of het proactief meedenken + voorstellen van talenten die klaar staan om te gaan shinen. 

De meeste locaties bevinden zich rondom tussen Amsterdam en Utrecht in. Hier ben je het grootste deel van de tijd te vinden. Daarnaast hebben we in Zwolle en Groningen ook een paar klanten. Deze bezoeken combineer je vaak op één dag zodat je niet wekelijks naar het hoge noorden hoeft te reizen. Meestal werken we 1x per week samen in Utrecht of Amsterdam.


Wie ben jij

Je past goed binnen dit team wanneer je geniet van veel vrijheid in je werk en graag bij je klant aan tafel zit. Je bent individueel aan het werk en zoekt je collega’s actief op om samen te werken en te overleggen. Eén team, één taak. 

Verder:

  • Vind je het leuk om zelfstandig en oplossingsgericht te werken

  • Heb je HBO werk- en denkniveau

  • Of je nou al gewerkt hebt als intercedent of niet, jij weet dat relatiebeheer en nieuwe klanten binnenhalen jouw ding is en hebt daar voorbeelden bij

  • Ben je 32-40 uur per week beschikbaar

  • Ben je gedreven en enthousiast

Wat bieden we jou

Mensen bij Tempo-Team presteren zo goed omdat ze zich gewaardeerd voelen. Omdat de werksfeer zo prettig is en collega’s net dat stapje extra voor elkaar zetten. En omdat er volop mogelijkheden zijn voor persoonlijke groei. En dat alles natuurlijk in combinatie met een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een fijne balans tussen werk en privé. Kort samengevat:

  • Het bruto maandinkomen ligt tussen de €2550 en €3000 euro

  • Het maandelijkse benefit-budget. Dat is 12,347% van je bruto maandsalaris. Met dit budget kan je bijvoorbeeld extra vakantiedagen kopen, of je nieuwste sportschoenen declareren. Je bepaalt helemaal zelf waar je dit bedrag aan besteedt, lekker toch?

  • €750 netto om te besteden aan een arbo verantwoorde thuiswerkplek

  • Een opleidingsaanbod waarin je kunt zwemmen zo groot

  • Mogelijkheid om aandelen te kopen bij Randstad Groep Nederland. Als je de aandelen zes maanden houdt, geeft Randstad Groep Nederland je 50% bonusaandelen. En na 12 maanden nóg eens 50%.

  • 25 vakantiedagen én de mogelijkheid om maximaal 5 weken bij te kopen. Hup, pak je koffers maar!

  • Alles goed geregeld rondom je pensioen, laptop, telefoon, woon-werkverkeer en zakelijk reizen

  • Internetvergoeding & onkostenvergoeding 





Wil je solliciteren op deze droombaan?

Heb je vragen over de procedure? Neem dan contact op met Niels van der Zwet, Talent Acquisition Specialist via 06-83553526 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Ready to go? Solliciteer dan direct!

  • Succesvolle sollicitatie

    Hoppa! Je hebt de eerste stap gezet naar een nieuwe carrière move! Jouw sollicitatie is goed ontvangen en binnen slechts 2 werkdagen kun je een reactie van ons verwachten. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

  • Op gesprek

    De Talent Acquisition Specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Maar nog belangrijker, we zijn razend benieuwd naar jou! Wat zijn jouw unieke talenten en wat maakt jou zo speciaal? Het gesprek kan zowel op ons kantoor plaatsvinden als online, afhankelijk van jouw voorkeur.

  • Op tweede gesprek

    En dan het tweede gesprek! Hier krijg je de kans om jouw toekomstige manager te ontmoeten en een nog beter beeld te krijgen van jouw toekomstige werkplek. Meestal is er nog een ander persoon aanwezig, afhankelijk van de vacature en afdeling. Het kan een andere manager zijn, een directeur of een collega uit het team. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen ervoor zorgen dat je de perfecte plek vindt die het beste bij jou past. 

  • Welkom in het team

    En dan... tromgeroffel... is het moment daar! Je bent aangenomen! Van harte gefeliciteerd! Wij hebben een passend aanbod voor je klaarliggen, en hebben dus alleen nog een krabbel van jou nodig. Welkom bij Tempo-Team. Met ons speciale onboardingsprogramma zorgen we ervoor dat je je direct thuis voelt in ons bedrijf en helpen we je met een vliegende start van je nieuwe baan. Wij kunnen niet wachten!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in