+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Cateringmedewerker Backbase Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vermaat

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 38 uur
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Zoek je een plek waar je jouw liefde voor eten en gastvrijheid kunt laten zien? Word dan onze nieuwe Catering medewerker bij Backbase. Je komt terecht in een team dat houdt van vieren en samenwerken. In ons restaurant bereiden we heerlijke maaltijden in onze eigen keuken. We zoeken iemand die van aanpakken weet en graag een lach op het gezicht van onze gasten tovert. Bij ons krijg je de kans om te leren en te groeien. Plus, we hebben leuke extra s zoals een fietsplan en feesten. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een dynamische werkomgeving waar je jouw passie voor eten en gastvrijheid kunt uiten? Join Program zoekt een gepassioneerde Catering medewerker om ons team te versterken bij Backbase.

Jouw werkplek


Backbase heeft als missie om bankieren rondom de klant te herontwerpen, en we zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen met geweldige ideeën om dit allemaal te realiseren.

Het herstructureren van bankieren is geen gemakkelijke taak, dus als je een geweldige ingenieur, oplossingsarchitect, marketeer of iets anders bent, dan nodigen we je graag uit om je bij ons team aan te sluiten.

In het restaurant van Backbase bevindt zich een keuken waar lokale maaltijden, seizoensgebonden soepen, rijkelijk belegde broodjes, gezonde warme maaltijden en mooie salades worden geserveerd. Deze gerechten zijn allemaal bereid in de Join Program productiekeuken. Met een breed scala aan opties bieden we voldoende keuze voor een gezonde en smakelijke lunch.
 

Jouw team


Ons team is luid en druk, soms, maar altijd vriendelijk, behulpzaam en ontzettend leuk. We vinden het geweldig om elkaars prestaties te vieren. Het is een klein team op de locatie zelf maar is ook onderdeel van de Join Program groep waar je veel mee zult samenwerken!

Jouw functie


Als Caterings medewerker bij Backbase speel je een essentiële rol in het leveren van hoogwaardige cateringdiensten aan onze medewerkers. Je zult werken in ons restaurant waar we lokale maaltijden, seizoensgebonden soepen, rijkelijk belegde broodjes, gezonde warme maaltijden en mooie salades serveren, allemaal bereid in onze eigen productiekeuken.  

Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere het assisteren bij de voorbereiding en presentatie van voedsel, het verzorgen van een schone en hygiënische werkomgeving, en het bieden van uitstekende klantenservice aan onze gasten. 

We zijn op zoek naar teamspelers met een positieve houding en een passie voor service. Ervaring in de horeca of catering is een pluspunt, maar het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent om te leren en bij te dragen aan een geweldige eetervaring voor de medewerkers. 

Jouw ingrediënten


  • Je hebt enkele jaren ervaring in de horeca en/of catering en wilt nu meer verantwoordelijkheid.  
  • Met jouw kennis en creativiteit kun je goed inspelen op de verschillende gasten en ben je constant op zoek om hen te verrassen met jouw gastvrijheid.  
  • Je bent leergierig en gaat altijd die extra stap.  
  • Je gelooft dat liefde door de maag gaat als het om eten & drinken gaat.  
  • Vrienden en familie beschouwen jou als uiterst gastvrij.  
  • Bij Join Program staat veiligheid centraal. Onze gasten kunnen rekenen op een voedselveilige omgeving omdat jij dit elke dag serieus neemt. 

Sluiten de ingrediënten niet helemaal aan bij jou? Bij Vermaat verwelkomen we iedereen en omarmen we onze verschillen. Ervaar jij, om wat voor reden dan ook, een afstand tot werk? Via onze  Social Return  pagina komen onze Jobcoaches graag met jou in contact. 

Jouw menu

  • Voorwaarden

    Naast salaris krijg je vakantiegeld, een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding, een vriendenbonus van €250,- en een voordelig fietsplan!


  • Vermaat Academy

    Voor jou als horecamedewerker bieden wij talentenprogramma’s om je verder te ontwikkelen, barista trainingen, online e-learnings die bij jou passen en trainingen op het vlak van veiligheid.


  • Vermaat Vol Verrassingen
    Echt lekker werken doe je vanuit ontspanning en gezelligheid en daarom organiseren we vanuit Vermaat het hele jaar door allerlei verrassingen. Denk aan sportieve activiteiten, prijsvragen, themaborrels en spectaculaire events zoals de Vermaat Inspiration Market. Het kan écht van alles zijn, dus er zit altijd een Vermaat verrassing bij die bij jou (en je team) past.

  • Benefits@work

    Op ons platform ‘Benefits at work’ vind je allerlei deals. Op zoek naar een nieuwe outfit? Of toe aan een dagje uit? We bieden je veel voordeel op bekende merken. 


  • Onboarding

    Als start bij je nieuwe baan, krijg je een kijkje in de wereld van Vermaat met een online e-learning HACCP, Allergenen en Vermaat. Ook krijg je een toffe goodiebag.


  • En nog veel meer....

    En dat is natuurlijk niet alles. Check het laatste nieuws en foodtrends in de Vermaat app, of relax op de bank met het Vermaat magazine, korting op je lunch en meer... 


Jouw werkgever

In 1978 begonnen als delicatessenwinkel. Nu uitgegroeid tot dé specialist in horeca op maat en daarbij één van de grootste horecawerkgevers van Nederland met 500+ door het hele land.

Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: binnen verschillende bedrijven, op de luchthavens, in musea, in ziekenhuizen, dierentuinen en nog veel meer. Ontdek op ons TikTok account de verschillende smaken!


Jouw sollicitatie

  • Online solliciteren
    Gewoon doen.

  • Korte intake

    Telefonisch kennismaken.


  • Gesprek op locatie
    Matchen.

  • Aan de slag
    Tot snel!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in