+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Catering medewerker ING Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 13,27 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Zoek je een leuke baan in de catering? Stop met zoeken! In deze functie zorg je met een glimlach voor heerlijk eten en drinken. Je werkt samen met leuke collega`s en hebt de weekenden vrij. Je krijgt een goed salaris en kunt doorgroeien. Ook krijg je reiskostenvergoeding. Het werk is afwisselend en je werkt in een mooi bedrijf in Amsterdam. Je helpt met het voorbereiden van eten, bedienen van gasten en opruimen na de lunch. Elke dag is anders en vol plezier. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Op zoek naar een geweldig leuke baan als catering medewerker. Stop met zoeken. Hier is hij. Service verlenen met een stralende lach. Verzorgen van heerlijk eten en drinken voor je gasten. Plezierig samenwerken met je collega`s. De weekenden ben je vrij. Deze baan heeft het allemaal. Lees snel verder

Wat bieden wij jou
  • Salaris € 13,27 per uur
  • Flexibele uren en dagen
  • Afwisseling in je werk
  • Reiskostenvergoeding
  • Mooi bedrijf in Amsterdam
  • Doorgroeimogelijkheden
Wie ben jij

Als catering medewerker ben jij servicegericht en loop je rond met een grote glimlach. Je bent energiek en gastvrij. Jij weet als geen ander hoe je goed voor je gasten kan zorgen. Voor deze vacature is het belangrijk dat je enige ervaring hebt. Je zal af en toe de totale verantwoording hebben.

  • Kan je snel schakelen en is niks je te gek
  • Houd je ervan in beweging te zijn
  • Ben je graag werkzaam in een team
Wat ga je doen

Als catering medewerker ben je de hele dag met eten en drinken bezig.
Geen dag is hetzelfde. Aan het begin van je dienst worden de taken verdeeld. Er moet van alles gebeuren. De dagverse soep wordt bereid. Heerlijk sandwiches en salades worden klaargemaakt. Ook verse sappen ontbreken niet.
Tijdens de lunch bedien je de kassa terwijl je een gezellig praatje houdt met je gasten. Je houdt ook in de gaten of er nog voldoende lekkere gerechtjes op de counter liggen.
Na de lunch is het tijd om op te ruimen. Je helpt je collega in de spoelkeuken met de laatste afwas. Tafels en stoelen weer recht gezet, doekje over de tafel gehaald ? Dan zit jouw dienst erop. Met een glimlach trek je je jas aan en gaat naar huis. Zoals jij gewend bent als cateringmedewerker vliegen de dagen voorbij! #Werkplezier .Let wel :

Waar ga je werken

Als catering medewerker kom je te werken in de Tempo Team hospitality pool. Bij Tempo Team staat het welzijn van onze talenten boven aan de lijst

Sollicitatie

Zie jij jezelf al lekker aan het werk als catering medewerker ? Solliciteer snel. Ik neem binnen 24 uur contact met je op om jouw wensen te bespreken. Nog vragen ? Bel me of stuur me een appje. Ik help je graag.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in