+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Renswoude.
Laad meer vacatures

Accountant Renswoude

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Omega accountancy

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Omega accountancy

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Laptop

Vacature in het kort

Duik in de wereld van ondernemerschap en maak het verschil als accountant bij Omega. Met een focus op mkb'ers in de bouw en ICT, bieden we een unieke kans om van klanten partners te maken. Geniet van een informele werksfeer, een hecht team, en de mogelijkheid tot participatie. Je werkt samen met assistent-accountants die je ondersteunen, zodat jij je kunt richten op het bieden van waardevol financieel advies. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Unieke functie met mogelijkheid tot participatie

Heb jij passie voor ondernemerschap? Weet jij klanten te veranderen in partners? Heb jij graag goede ondersteuning van assistenten? Welkom bij Omega!

Als accountant bij omega accountancy sta jij klaar voor diverse ondernemers met dromen, vragen en behoeften. Jij bent echt een sparringpartner voor ondernemers en staat echt naast ze in hun onderneming.

Je bent verantwoordelijk voor een diverse klantenportefeuille. We werken voornamelijk voor mkb'ers, met een sterke focus op bedrijven in de bouw en ICT. Hier bij Omega houden we niet van het doorsnee; we omarmen een informele werksfeer en hechten grote waarde aan nauw contact met onze klanten. Daarnaast geven we je graag de ruimte om naar waarde je werk te doen. Zo bouw je een mooi klantenbestand op van tevreden klanten.

Je komt te werken in een samenstelpraktijk en werkt nauw samen met de assistent-accountants. Zij stellen de jaarrekeningen, aangiftes en rapporten voor je op, zodat jij je kunt focussen op de verdere uitwerking en toepassing op de klant. Je gaat op pad naar de klant en bespreekt samen de cijfers. Wat kan er verbeterd worden om financieel gezien het meest optimale te bereiken?

Naast het zelfstandige werk, geef je ook leiding aan het team van assistenten. Je begeleidt hen en met jouw kennis en ervaring laat je hen meegroeien in Omega. Bovendien is er de mogelijkheid om na verloop van tijd te participeren in Omega.

Wil je meer weten over de functie van accountant of over Omega accountancy? Neem gerust contact op met Dick van Krimpen (06-50539731/ via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.), hij vertelt je graag meer!


Wat kun je verwachten?

Jij betekent niet alleen veel voor ons, maar ook veel voor onze klanten. We vinden het daarom belangrijk dat jij je werk goed kunt uitvoeren. Je mag daarom het volgende verwachten:

  • Je hoeft je geen zorgen te maken over het salaris;
  • Auto, telefoon en laptop van de zaak;
  • Na een wederzijdse band, mogelijkheid tot participatie;
  • Een team wat er samen het mooiste van maakt;
  • Werken met mooie klanten in een informele sfeer;
  • Fulltime en parttime is beide mogelijk;
  • Flexibele werktijden.
Wie zoeken we?
  • Klanten tot partners maken. Dát is jouw passie;
  • Je bent ambitieus en zoekt een baan waar je jezelf kunt ontwikkelen;
  • Met vaktechnische kennis op zak, weet je iedere klant van het beste advies te voorzien;
  • Jij bent het gezicht van Omega. En dat is er uiteraard een met een glimlach.

Herken jij je in bijna alle punten, maar nét niet helemaal? Geen probleem! Wie weet ben je te bescheiden, we worden graag verrast. Neem gerust contact op met Dick (06-50539731) en bespreek samen de mogelijkheden.


Omega accountancy

Met zowel een vestiging in Renswoude als in Huizen, bedienen we een groot aantal mkb'ers. Ons klantenbestand is heel divers, met een sterke focus op bedrijven in de bouw en ICT-sector. Van een bouwbedrijf tot een horecazaak en van een ICT-onderneming tot een goededoelenstichting.

Ons team bestaat uit 25 collega's, waarvan 20 in Renswoude en 5 in Huizen. We werken op een informele manier, zowel onderling als met onze klanten. We maken het graag leuk met elkaar en in de organisatie heerst een bepaalde nuchterheid, we zijn wie we zijn en we doen wat we doen. Maak jij binnenkort deel uit van dit team?

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in