+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ridderkerk.
Laad meer vacatures

Binnendienst Verkoop Collega Ridderkerk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

InAVate audio & video solutions

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 20 - 24 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Wij zoeken een enthousiaste collega met een relevante opleiding die werkervaring heeft in een soortgelijke functie. Ben jij een sterk en daadkrachtig persoon met een prettige telefoonstem, goede contactuele eigenschappen en heb je ervaring? Dan hebben wij bij InAVate voor jou een leuke baan.

Dit ga je doen:
Als binnendienst verkoop collega ben je het visitekaartje van InAVate. Je draagt zorg voor het eerste contact met onze klanten en probeert afspraken te maken voor onze buitendienst collega’s. Het is daarbij belangrijk dat je bekend bent met koude acquisitie en hiermee kan omgaan. Daarnaast ondersteun je collega’s met licht administratief werk, neem je pakketjes aan en beantwoord je de telefoon. Met jouw open houding voelt iedereen zich direct welkom.

Het is de bedoeling dat je samen met je directe collega (ook part time) jullie agenda’s zodanig afstemmen dat er een continue bezetting op kantoor is. Onderling hebben jullie de flexibiliteit om je werktijden aan te passen.

Je werkomgeving:
Ons kantoor te Ridderkerk bestaat uit kantoor en werkplaats. Er heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht teamverband werken. Het kantoor is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Gevraagd

Jouw profiel:
Ben jij een enthousiast en energiek persoon met een relevante opleiding? Beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed en is het werken met MS-office voor jou niet nieuw? Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en heb je de passie om klanten zo optimaal mogelijk te woord te staan en verder te helpen als binnendienst duizendpoot, dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren.

Wat bieden wij jou?
  • een aanstelling met uitzicht op een vast contract
  • werken in een gezellig team
  • conform salaris (metaal cao)
  • een 20-urige werkweek


Aanbod

InAVate audio & video solutions is een toonaangevend bedrijf wat is gespecialiseerd in het adviseren, inrichten en onderhouden van presentatie- en vergaderruimtes. Bij ons staat collegialiteit en professionaliteit hoog in het vaandel. Werken bij InAVate betekent werken in een groeiende onderneming met een ambitieus team. Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. InAVate is gevestigd in Ridderkerk en we zijn momenteel op zoek naar een binnendienst verkoop collega.

Uren

20 - 24 uur
20 tot 24 uur per week. Flexibel in te delen samen met je collega. Het is de bedoeling dat jullie samen zorgen dat er 40 uur per week iemand aanwezig is.

Salaris

Naast het salaris ontvang je een bonus over elke gemaakte telefonische afspraak en vervolgens nog een extra bonus als deze afspraak uiteindelijk een opdracht wordt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in